Gladiatorn Björk Odinsdottirs bebislycka – visar upp gravidmagen

Björk Odinsdottir

Gladiatorn ​Björk Odinsdottir är bosatt på Island med sin make Blaine McConnel och deras gemensamma dotter. Nu är TV4-profilen gravid med parets andra barn.

Björk Odinsdottir, 31, var med i Gladiatorerna på TV4 år 2015 och 2016. Hon var då den enda gladiatorn som fick behålla sitt eget namn och många tittare känner igen henne som just Björk.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Redan som barn började Björk Odinsdottir ägna sig åt träning och när hon 22 år gammal flyttade till Stockholm blev crossfit ett av hennes stora intressen. Idag är hon en av världens mest framstående crossfit-atleter. Hon jobbar även som instruktör och PT inom både crossfit och gymnastik.

Gladiatorn Björk Odinsdottir  gravid med sitt andra barn

Numera bor Björk Odinsdottir på Island tillsammans med sin make Blaine McConnel. Även Blaine är aktiv inom crossfit och älskar att styrketräna. Makarna är nu gravida med sitt andra barn, något de avslöjade i ett inlägg på Instagram i april.

”Nu är vi halvvägs in och snart får vi veta vilket kön det är! Jag kan inte bärga mig jag är så exalterad. Jag har en känsla av att det är en pojke men jag kan inte förklara varför jag känner så”, skriver Björk i ett inlägg och fortsätter:

”Jag har haft turen att må väldigt bra men jag måste medge att det känns konstigt när kroppen förändras så pass att jag inte kan göra sådant jag bukar göra”.

Björk Odinsdottir förklarar vidare att hennes magmuskler har försvagats under graviditeten och att hon inte är lika smidig som innan.

I ännu ett inlägg på Instagram avslöjar crossfit-profilen att det är en liten dotter som ligger i magen.

TV4:s osäkra besked om ny säsong av Gladiatorerna

Gladiatorerna har lyst med sin frånvaro i rutan sedan 2017. TV4 har dock ännu inte gett något tydligt besked om programmets framtid.

– Vi har i dagsläget inte några planerade inspelningar av Gladiatorerna, berättade Malin Willers, presschef på TV4, för Hänt förra året.

En anledning till att kanalen inte spelat in en ny säsong kan vara de sviktande tittarsiffrorna. När Gladiatorerna visades sist var det bara 714 000 tittare som bänkade sig framför tv-soffan.

Men det ser ändå inte helt mörkt ut. Fansen kan leva på hoppet efter att Malin Willers kom med detta svar när Hänt pratade med henne i augusti 2018:

– Det är inte alls omöjligt att Gladiatorerna dyker upp igen.

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt