hänt exklusivt

Giséle om tunga tiden – efter skilsmässan från Rickard Olsson: ”Svårt”

Rickard Olsson och Gisele Esse

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson har brutit upp.
Efter att Rickard berättat att han bor på tomten medan Giséle lever i villan väljer nu Giséle att berätta sin syn på situationen.
”Stämningen är minst sagt spänd”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”
0:35

Efter reklamen: Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

(0:35)

Slå på ljud

Efter två år som gifta tog kärlekssagan mellan Rickard Olsson, 55, och Giséle Essé Olsson, 45, nyligen slut. Det var i oktober som de tidigare makarna bekräftade att de ansökt om skilsmässa.

Rickard Olsson bor i en bod på tomten efter skilsmässan

Nyligen berättade Rickard för Hänt om hur situationen ser ut just nu. Han förklarade då att det är en tung tid han just nu genomgår och att ex-makarna har olika syn på hur ägodelarna ska delas upp.

För tillfället bor både Giséle och Rickard kvar på sin tidigare gemensamma adress men Giséle bor i huset och Rickard i ett attefallshus.

– Jag har bott där sen 98 men nu bor jag i en bod på tomten, sa Rickard till Hänt i en tidigare intervju.

Skilsmässan beskrev Rickard som något han inte ens önskar sin värsta fiende.

– Vi har inte gjort någon resa tillsammans som par så vi har väl lite olika syn på vad som är rimligt.

Giséle bryter tystnaden om livet efter skilsmässan

Nu förklarar Giséle för Hänt hur hennes mående är efter den turbulenta tiden som varit. Det visar sig att inte heller Giséle anser den pågående boendesituationen vara optimal.

”Jag mår så där. Har mina pojkar som är det viktigaste... men det är jobbigt. Rickard bor ju i Astas nybyggda attefallshus och vi i huset… så stämningen är minst sagt spänd”, skriver hon i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Jag vill inget annat än att det ska vara klart så vi kan flytta men jag kan inte betala för två boenden så vi måste stanna tills allt är klart. Jag jobbar jättemycket både i Karlstad och Stockholm, Nacka strand. Vilket jag alltid gjort men just nu är den mentala tröttheten märkbar. Just nu är väl fokus på jul… jag letar julkänslan men det är svårt. Vi kommer att ha en alternativ jul i år.”

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN