LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gina Dirawi sätter nytt mål efter Melodifestivalen: "Jag ska vinna Nobelpriset!"

18 mar, 2016 
AvLina Tidén Sundin
Gina Dirawi har en plan för sin karriär och vill helst av allt leda de största programmen, vinna de största priserna och även jobba med de bästa människorna innan hon går i pension.
Annons

Att leda Melodifestivalen var länge en dröm för Gina Dirawi, 25, som nyligen avslutade sin tredje mastodont-turné i rutan. Men tre gånger är inte gillt för Gina som sörjer att hon inte även får leda Eurovisionen Song Contest. Istället kommer fjolårets mello-vinnare Måns Zelmerlöw, 29, och flerspråkiga Petra Mede, 46, leda tävlingen i Stockholm i maj.

– Jag har tjatat på Björkman, men det händer ju inget. Fast någon gång ska det bli av, så är det bara, säger Gina till “Melodifestivalen 2016” det officiella programmagasinet.

Gina Dirawi: “Jag vill leda de största programmen, jag vill vinna de största priserna. Jag vill göra allt som är det bästa.”

Men drömmarna slutar inte där.

Annons

– Jag ska vinna Nobelpriset en dag. Det har jag alltid sagt, säger hon till Aftonbladet.

Gina Dirawi, här på en scen med Ola Salo och Peter Jöback.

Gina vet inte exakt vilket, men skulle kunna tänka sig ett fredspris.

– Jag vill göra de största sakerna i världen, det har jag alltid velat. Jag vill leda de största programmen, jag vill vinna de största priserna. Jag vill göra allt som är det bästa och jag vill jobba med de bästa. Jag hatar när det blir något jävla mellanting eller när det känns som att saker stannar upp och att man inte klättrar. Jag är en klättrare, säger hon.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons