TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Giftassugna Carolina Gynnings hint till pojkvännen: "Det är tamejfan inte jag som ska fria!"

30 okt, 2014 
AvLisa Nylén
Med två gemensamma döttrar tycker konstnären Carolina Gynning att det börjar bli dags för bröllop. Men pojkvännen Alexander Lydecker verkar inte hålla med.
Annons

År 2004 vann Carolina Gynning, 36, “Big Brother” och blev snabbt känd som en riktig partypingla. Idag lever hon i stället Svenssonliv med barn, villa och sambo. Sambo, ja, äkta man, nej – pojkvännen Alexander Lydecker, 34, har nämligen inte kommit till skott och friat.

Det är dock tydligt att Carolina vill gifta sig. I somras la hon upp en inspirationsbild av en brud på sin blogg och skrev: “OM jag någon gång ska gifta mig, det verkar ju inte så eftersom A aldrig friar… Men om det någon gång skulle hända så vill jag se ut såhär!”.

Konstnären erkänner att hon tycker att det är mannen som ska gå ned på knä.

– Det är tamejfan inte jag som ska göra det. Not in my fucking life! säger hon i ToppHälsa.

Och det har nog inte undgått Alexander att han har förväntningar på sig.

– Friar inte han kommer det aldrig bli av. Ska åren bara gå och jag blir 60 innan han friar? Då känner man sig inte som en snygg brud direkt, sa Gynning till Expressen i juli.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons