LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gifta Linda Lindorff utnyttjad på dejtingsajt: "Så obehagligt"

11 mar, 2017 
Lina Linnros
"Vill dejta men inget seriöst" – så står det på Linda Lindorffs dejtingprofil. Men Linda det är inte själv som lagt upp, utan hon har fått sin identitet kapad.
Annons

Programledaren Linda Lindorff, 45, fick igår en obehaglig upptäckt. En av Lindas följare uppmärksammade henne på att “hon” fanns på en dejtingsajt.

“Utnyttjad på dejtingsajt! 38 år är jag tydligen och ‘vill dejta men inget seriöst’. Dom har lagt upp flera bilder, en lite lättklädd och det finns massor av info om mig och vad jag ‘gillar’…så obehagligt.”, skriver hon på sin Instagram

På sin blogg skriver Linda om att det inte är så konstigt att hon fått så mycket inviter från män då hon faktiskt “finns” som singel på dejtingsajten.

Kanske kommer porrbilder också från män som som tror jag är singel och ‘vill dejta men inget seriöst’ Otroligt allt detta.”

Linda Lindorff är lyckligt gift sedan 2009 med Jacob Lindorff och de har tre barn ihop, Lykke, 9, Wilhelmina, 7 och Benedicte, 3.

Programledaren kan inte förstå hur man kan vara så fräck att ta någons bilder och lägga ut på en dejtingsajt och vädjar till sina läsare om hjälp:

Nu är klockan ett på natten och jag ska sova men imorgon måste jag ju ta itu med detta. Kanske är det bara ett absurt skämt, hoppas nästan på det. Annars måste jag ju kontakta sidan och få en förklaring och ett avslut. Eller hur gör jag? Hjälp mig gärna.”

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons