Artikeln innehåller reklamlänkar

Gift vid första ögonkastet-paret Danielle och Bobby väntar barn

De träffades och blev ett par genom tv-programmet Gifta vid första ögonkastet. Nu väntar Danielle Bergman barn med Bobby Dodd.

Det populära tv-programmet Gift vid första ögonkastet hade premiär i SVT 2014 och genom åren har vi fått se en hel del par matchas ihop av experter, för att sedan gifta sig. Ibland har de fortsatt vara gifta efter de fyra första provveckorna. Men även de par i den svenska versionen av serien som bestämde sig för att satsa på ett liv tillsammans skilde sig en relativt kort tid efter att programmen spelats in.

I den amerikanska versionen har kärleken dock hållit bättre. Vissa par som valt att fortsätta vara gifta i programmet är det än idag. Och nu avslöjar sajten US Weekly en riktig glädjenyhet. Danielle Bergman, 30, och Bobby Dodd, 27, som gifte sig i säsong sju av realityserien Married at first sight, vilken sändes i våras, väntar redan sitt första barn ihop.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

– Paret ser fram emot att få välkomna sin bebis! De älskar verkligen varandra med kropp och själ och har sett fram emot av att få dela detta glädjebesked med resten av världen, säger en representant för tv-bolaget Lifetime som sänder serien.

Fansen håller så klart tummarna för att allt ska gå bra med Danielles graviditet. Framför allt eftersom det bara var någon månad sedan  Jamie Otis, 32, och Doug Hehner, 35, som träffades i programmet 2014 berättade att de väntade tillökning på Instagram. Jamie visade upp ett gravidetstest för sina 313 000 följare där ett svagt plus syntes, som indikerade att hon var gravid.

”Så hoppfull just nu!”, skrev Jamie.

Redan dagen därpå kom dock ett hemskt sorgebesked. Hon hade fått ett tidigt missfall och skrev:

”Jag vet inte varför vissa människor har SÅ lätt att bli gravida och bära sina barn medan andra måste kämpa? Vad jag vet är att jag är så tacksam för den här lilla flickan (och hennes pappa). Det är som att hon visste att mamma hade så ont för hon ville bara bli kramad och gosad med hela natten.”

Jamie avslutade med att tacka sina följare för allt stöd och sa att hon och maken Doug snart skulle försöka bli gravida igen. Förhoppningsvis kommer inte Danielle och Bobby råka ut för samma tragiska öde.

I ett foto de lagt ut för att annonsera nyheten om att Danielle är gravid håller de ett foto mellan sig där det står ”Love little things”. Bredvid dem på den söta bilden står två söta hundar och ett pyttelitet par bebissandaler.

LÄS OCKSÅ: Gift vid första ögonkastet-profilens sorg – efter gravidavslöjandet

LÄS OCKSÅ: Madelenes oväntade vändning i Gift vid första ögonkastet: ”Har verkligen tänkt”

Foto: Lifetime

SENASTE NYTT!