Gift vid första ögonkastet-Maxine om SVT:s krav på deltagarna

Maxine om kravet i Gift vid första ögonkastet.

Frisören Maxine är en av deltagarna i årets Gift vid första ögonkastet.
Nu avslöjar hon detaljen som SVT kräver av paren i programmet.
”Många undrar men nu vet ni”, skriver hon.

SVT:s realityprogram Gift vid första ögonkastet är inne på säsong 6. I programmet får singlar en partner tilldelad sig – och redan i första avsnittet gifter de sig. Paren träffas vid altaret och därefter tar processen att lära känna varandra vid.

Paren i Gift vid första ögonkastet får i slutet av säsongen bestämma om de ska fortsätta vara gifta – eller om de ska skilja sig.

Tidigare har det inte gått så bra för produktionen att matcha parten. Många tidigare deltagare har uttryckt klagomål över att de inte fått en sådan person de efterfrågat.

Här är de sex singlarna i nya säsongen av Gift vid första ögonkastet

Här är de sex singlarna i nya säsongen av Gift vid första ögonkastet. FOTO: Stina Stjernkvist/SVT

Frisören Maxine, 30, berättade inför sitt bröllop att hon önskade en man med hår.

– Jag vill ju helst ha någon med lite hår på huvudet som man kan ta hand om, man gillar ju hår som frisör. Hade du velat dejta någon som är flintis? har hon tidigare sagt i programmet till en kollega på frisörsalongen.

Då visste Maxine inte att hon skulle bli ihopparad med helt rakade Emil, 34.

När Emil i efterhand fick se programmet skrattade han åt Maxines hårönskemål.

– Ja, jag reagerade på det också. Jag tyckte att det var ganska kul faktiskt. Jag garvade åt det nu när jag såg det, men jag är glad att jag inte visste om det just då, sa han till Hänt.

Många har undrat om detaljen

Gift vid första ögonkastet spelades in under sommaren. För att inte spoila hur programmet slutar får deltagarna inte berätta huruvida de väljer att skilja sig eller inte.

Detta gäller förstås också en annan detalj – som frisören Maxine nu avslöjar i ett inlägg på Instagram.

Vass i tv, snäll i verkliga livet. Tv visar inte hela bilden av en person, glöm inte det när ni tittar!” skriver Maxine.

Hon fortsätter:

Ps. SVT önskar att vi bär våra ringar under hela sändningstiden hur det än gått. Många undrar men nu vet ni!” skriver Maxine.

FOTO: Stina Stjernkvist/SVT