LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gift vid första ögonkastet-Maxine om skräckdramat med Emil

07 aug, 2020 
AvOla Lagerström
Emil Nygren och Maxine Nordhlind från Gift vid första ögonkastet.
De gifte sig i tv – men vad hände sen?
Nu berättar Maxine och Emil om otäcka dramat i relationen.
Annons

Allt är inte guld och gröna skogar bara för att äktenskapet har fortsatt efter Gift vid första ögonkastet i SVT…

Gift vid första ögonkastet-Maxine Nordlindh och Emil Nygren.
Maxine och Emil är fortsatt gifta. Foto: Privat.

Häromveckan lämnade tv-paret Maxine Nordlindh, 31, och Emil Nygren, 34, Stockholmsbetongen och gav sig ut söderut – mot Öland.

På det rikskända Allvaret – som är platt som en pannkaka – slog ”Gift vid första ögonkastet”-stjärnorna upp sitt tält i hopp om få en fridfull natt under stjärnorna. Så blev det inte. Efter en timme hörde plötsligt ett besynnerligt oväsen.

– Det lät jättemärkligt, som att två djur skällde på varandra. Jag skickade ut Emil för att gå ut och titta. Jag var skiträdd, jag skrek på honom, han var tyst. Jag satt där i tältet och hade svår panik! Så kom han fram till stället där skallet kom ifrån. Då var det ingenting där, berättar Maxine som vid det laget var som förstelnad av skräck.

Annons

Maxine fascineras av det övernaturliga

När hon och Emil hade somnat om dröjde det inte länge förrän obehaget fortsatte – nu i ny form.

– Vi vaknade av att ett UFO landat någonstans på Allvaret! Vi vågade inte titta ut, men det lät jättehögt. Det var ett högt och lågt metalliskt tutande om vartannat. Det var verkligen otäckt, vittnar Maxine som trots skräcknatten på Öland kan tänka sig att återvända till platsen.

– Jag fascineras av det övernaturliga, jag tycker att det är spännande, säger hon.

Maxine och Emil träffades första gången 21 septemberi fjol. Samma dag gifte de sig framför SVT-kamerorna och deras kärlekssaga kom att nå miljonpublik i ”Gift vid första ögonkastet”. Sedan dess har allt gått makarnas väg och med lite tur blir det snart barnskrik och blöjbyten i deras liv.

– Vi är också sugna på ett litet hus. Jag är ofta ute på Hemnet och kollar om det skulle dyka upp något, avrundar Maxine glatt.

Annons