TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gift vid första ögonkastet-Malins tårar inför första natten

03 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Malin Alpsjö och Daniel Elander gifter sig i Gift vid första ögonkastet
Det blir känslosamt i andra avsnittet av den nya säsongen av Gift vid första ögonkastet på SVT när de nygifta ska sova tillsammans för första gången.
Annons

I realityserien Gift vid första ögonkastet låter sex modiga singlar en expertpanel hjälpa dem att hitta sin perfekta partner. Första gången de träffas är vid altaret och därefter ska de leva tillsammans som gifta i fyra veckor. Den femte säsongen har nyligen dragit igång på SVT och under våren kommer tittarna bland annat få följa Malin Alpsjö, 49, och Daniel Elander, 50, som är ett av de tre par som ses vid altaret.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I det första avsnittet får tittarna bland annat veta att Malin varit ganska bestämd när hon dejtat.

– Fram till nu när du har dejtat så har du varit väldigt, du har bestämt dig direkt: ”nej det här är ingenting”. Kommer du ge det här en mer ärlig chans oavsett vad du skulle känna när du kliver in och ser honom om det inte skulle vara den mannen som du tänkte dig liksom?, frågar Malins kompis innan bröllopet.

Malin hade berättat för experterna som matchar paren, att hon drömmer om en stor och lång man – men de valde att gå en annan väg.

Annons

– När vi tänkte att vi skulle matcha Malin och Daniel så var det ju det här med längden, att han inte är den här stora mannen som hon kanske hade drömt om. Så för att säkerställa det så ville jag träffa Malin och prata med henne om det här och vara väldigt öppen med att den mannen som vi tänker att vi vill matcha dig med, han är faktiskt inte så lång som du kanske skulle vilja, säger Linn Heed som sitter i expertpanelen som sexolog.

Malin hade sagt att det var mer än okej, eftersom hon vill hitta sitt livs kärlek och att det då inte spelar någon roll att de är ungefär lika långa.

– Jag hoppas att jag kan vara öppen och släppa sådant som jag förut haft som kravspecifikation eller ha trott att det här är en Malin-kille. Jag tänker att jag ska vara öppen och ta en sak i taget och att försöka omvärdera en del saker som jag fastnat i, säger Malin.

“En jätteutmaning”

I säsongens andra avsnitt har Malin och Daniel sagt ja till varandra och blivit äkta makar framför vänner och familj.

Annons

– Det som kan vara utmaningen i det här läget nu då, det är inte Daniels personlighet eller så utan det kan vara att ja, attraktionsmässigt som jag kan se en liten utmaning och det är ju att, han är ju inte jättelång och det visste hon ju om att han inte var och så där, men det är det lilla “men-et” som jag känner, säger Malins vän efter vigseln.

Efter ceremonin vankas middag och fest med fina tal och det verkar vara en härlig stämning. Men på kvällskvisten tar Malin med sin vän ut för ett snack.

– Jag vill att du ger honom en chans gällande attraktion, för det vet jag är viktigt för dig, säger Malins vän till henne.

De kommer återigen in på längden, och Malin menar att det inte är något problem men att hon inte kan säga om det finns en attraktion ännu.

– Nej men alltså attraktion handlar inte om längd, eller hår, eller ögonfärg eller någonting sådant, det handlar bara om en känsla och det kan inte jag säga, säger Malin.

Annons

När bröllopsfesten lider mot sitt slut ska de nygifta dela sovrum, något som känns som en stor utmaning för Malin som tycker det är särskilt svårt att sova bredvid någon hon inte känner.

– Det här med integritet och sådant, det är tufft, att stretcha lite till, lite till, lite till, lite till och att sova ihop med en person när jag inte sovit med en kille på flera år, bara det. Jag kan inte trycka fram bra saker, säger Malin med en darrande röst fortsätter:

– Jag har inte bölat på jättelänge, det är min grej också att jag ska vara alla till lags, det är därför det här är så svårt. Men jag ska inte vara alla till lags, det vet jag.

Gift vid första ögonkastet sänds på SVT1 kl 22.00 på söndagar.

FOTO: SVT

Annons