gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark avslöjar relationen till sin mormor

Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark avslöjar relationen till sin mormor

Arvid Stark är högaktuell i programmet Gift vid första ögonkastet där han och mäklaren Ida gifter sig.
Men det finns en detalj som tittarna har reagerat på – han bor nämligen hemma hos sin mormor.
Nu berättar Arvid om intima relationen mellan honom och Margareta.
– Väldigt viktigt för oss med fysisk beröring, säger han till Aftonbladet.
Gift vid första ögonkastet-Martins bästa raggnings-tips
0:30

Efter reklamen: Gift vid första ögonkastet-Martins bästa raggnings-tips

(0:30)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet är programmet där vi får följa åtta deltagare när de söker efter kärleken.

Deltagarna har parats ihop av experter för att gifta sig med varandra, men de får träffas först när de ska genomföra vigseln. I serien får vi därefter följa paren under deras tid som nygifta.

En som redan har gjort ett starkt intryck på tittarna är militärofficiern Arvid Stark, 34. Arvid paras ihop med mäklaren Ida och tittarna får bevittna deras vackra bröllop i andra avsnittet.

Men det finns en detalj som flera tittare har reagerat på, i första avsnittet berättar han att han bor tillfälligt hos sin mormor Margareta, 76. Vi får även se deras nära relation till varandra och Margareta verkar vara en stor del av hans liv.

Starka reaktioner – efter Gift vid första ögonkastet-Arvid Starks relation till sin mormor

I en intervju med Aftonbladet berättar Arvid om hans starka relation till sin mormor och kommer med oväntade avslöjanden.

När Arvid var sex år skilde sig hans föräldrar, den trygga punkten och den vuxna personen i hans liv blev hans mormor Margareta.

– Det har varit väldigt värdefullt för mig i en uppväxt som präglats av flytt och byta miljö och sådär. Vissa pratar om att de har sina rötter på en viss plats, jag har ju varit lite rotlös. Men här har mina rötter funnits, så jag har alltid kunnat komma tillbaka hit, säger Arvid och menar Margaretas hus i Djursholm.

Redan i första avsnittet får tittarna ta del av Arvid och Margaretas nära relation, då de ger varandra pussar och kramar. Något som flera tittare har reagerat på. Arvid och Margareta säger i intervjun att det är deras kärleksspråk och att de gör det utan att tänka på det.

– Det är väldigt viktigt för oss med fysisk beröring. Du tänker kanske inte ens på att vi pussas, kanske inte jag heller, för mig är det så naturligt när vi pratar med varandra att bara lägga en hand på sådär för det är en del i min kommunikation.

Mormor Margareta skickade Gift vid första ögonkastet-Arvid på sexkurs

Arvid kan även dela med sig av ett oväntat avslöjande. När han var 19 år skickade Margareta honom på en sexkurs.

– Det var helt naturligt för mig och han gick på den och tyckte det var spännande, berättar Margareta.

Just ämnet sex har alltid varit naturligt för båda att prata om och det var inget som kändes konstigt för Arvid när hon kom med förslaget.

– Mormor, du har ju inte bara varit en trygghet för mig utan du har ju lärt mig om livet, om nyfikenhet och inte minst om sex. Det du sa till mig redan i mina tidiga tonår, det tror jag följde med mig in i min sexdebut, säger Arvid.

Hänt har sökt Arvid Stark för en kommentar.

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN