LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gift vid första ögonkastet-paret Anton och Sofia har köpt hus

11 nov, 2022 
Anton och Sofia
Sofia Lindhe och Anton Pehrson, ett av paren från Gift vid första ögonkastet, har köpt hus.
Nu visar de upp första bilderna på villan!
”Drömmar kan verkligen slå in”, skriver paret.
Annons
Gift vid första ögonkastet-Martins bästa raggnings-tipsBrand logo
Gift vid första ögonkastet-Martins bästa raggnings-tips

Anton Pehrson och Sofia Lindhe medverkade i SVT:s Gift vid första ögonkastet år 2021. Turturduvorna kom även att kallas för ”tacoparet” och i våras välkomnade de deras första barn.

Nu ett par månader efter dotterns ankomst kan makarna berätta den glädjande nyheten att de köpt hus tillsammans, och det visar sig inte vara vilket hus som helst!

Visar upp nya villan tillsammans: ”Huset är min barndom”

Sofia och Anton har sedan sin medverkan i programmet startat ett Instagramkonto där följarna kunnat ta del av deras liv efter Gift vid första ögonkastet.

Sedan en tid tillbaka är de bosatta i Åre och har nu alltså slagit till på ett hus i skidorten!

”Vi är husägare”, skriver Sofia inledningsvis och fortsätter:

Annons

”Och inte till vilket hus som helst! Det här huset byggde min farmor och farfar på 80-talet och jag har spenderat många jular här under min barndom. Huset är min barndom!”

Parets nya villa är alltså Sofias morföräldrars gamla hus och som ung har hon spenderat mycket tid där. I inlägget förtydligar Sofia dessutom att det har varit hennes dröm om att någon gång få bo i villan och nu har drömmen blivit sann!

”Det har extremt högt sentimentalt värde för mig och jag har sen det att det såldes för ca 15 år sen haft som "drömmål" i livet att någon dag köpa tillbaka det. För ett par veckor sen fick vi ett sms från nuvarande ägare som undrade om vi var intresserade av att byta bostad. Vi var inte sena på bollen och idag har vi skrivit på alla papper!”

Anton och Sofia
Anton och Sofia.

Flyttar in i februari: ”Drömmar kan verkligen slå in!”

Inflyttningen sker under nästa år och det paret gillar med just Åre är närheten till naturen, med utsikt över fjälltoppar och närheten till sjöar.

Annons

Även Anton har haft en längtan om att få bo i hus och har planer på att fixa i ordning villan.

”Från och med februari kommer vi bo i den här idyllen, mitt i naturen men bara 10 minuter ifrån där vi bor idag, med världens utsikt över fjälltoppar och ett par hundra meter bort har vi en sjö där vi såklart ska ha en liten eka. Antons dröm om att bo i hus och ha en liten verktyg/pysselbod går också i uppfyllelse. Han har lovat att ta fram sin inre Ernst när det ska fixas med huset. Drömmar kan verkligen slå in!”

Hänt har sökt Sofia för en kommentar.

FOTO: SVT

Annons