TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

George Clooneys fru Amal tynar bort: "Ser ut som ett vandrande skelett"

14 okt, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Kärlekslyckan pekar uppåt, men vågen stadigt nedåt. George Clooneys hustru Amal blir allt smalare.
Annons

Drygt ett år har gått sedan George, 54, och Amal, 37, Clooneys fyradagarsbröllop i Venedig den 27 september förra året. Makarna verkar fortfarande lika kära och sågs nyligen under ett kändistätt event på den spanska partyön Ibiza.

– De var helt uppslukade av varandra. George hade alltid sin hand i hennes och Amal hade sin arm om honom. Han refererade hela tiden till henne som “min kärlek”, uppger en källa för tidningen People.

Amal Clooney and George Clooney WEARING VIONNET
Amal och George Clooneys visade glatt upp sin kärlek på Ibiza. Foto: All Over

Paret som så ofta som möjligt åker till Italien och huset vid Comosjön är riktigt romantiska av sig. De brukar bland annat gå på dejt på Il Gatto Nero i Cernobbio.

– Amal brukar ofta böja sig fram och röra vid hans ansikte och han glömmer aldrig att erbjuda henne en tugga av det han beställt så hon får smaka, säger ägaren Paolo Quarantotto till tidningen People.

Annons

Kanske har Tomorrowland-stjärnan en baktanke med munsbitarna, för hur bra det än verkar stå till med kärleken så verkar människorättsadvokaten må allt sämre. Sedan bröllopet har hon rasat i vikt och enligt flera amerikanska medier väger hon så lite som 45 kilo till sina 173 centimeter.

Amal Alamuddin Clooney is seen in New York City. Foto: IBL (c) Empics / IBL
Sedan bröllopet har Amal Clooney skyndat mellan kändisevent och jobbet som människorättsadvokat. Foto: All Over

– Amal behöver desperat lägga på sig vikt. Hennes armar är så smala och hennes nyckelben sticker ut skarpt. Hon ser ut som ett vandrande skelett. Hon har förlorat så mycket vikt att många är rädda för att hon lider av anorexia, säger en källa till Globe Magazine.

Frågan är om pressen av att vara gift med en av världens mest kända Hollywoodstjärnor har blivit för stor?

Andra läser även:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons