LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gabriella ”Bella” Andersson om nya skönhetsingreppet

29 jun, 2020 
Bella Andersson
Celebrity Ex on the Beach-aktuella Bella Andersson har gjort ett flertal skönhetsingrepp.
Tidigare har hon berättat om ett ingrepp som inte slutade som planerat och nu avslöjar dokusåpadeltagaren att hon planerar att göra ännu en förändring med sitt utseende.
Annons
Intervju med Gabriella AnderssonBrand logo
Intervju med Gabriella Andersson

Gabriella “Bella” Andersson, 24, gjorde sin tv-debut när hon medverkade i Paradise hotel. Under inspelningen av dokusåpan fann hon kärleken i Arvid Stenbäcken, 27, och duon kom att ha ett omskrivet förhållande.

Men relationen fick sig ett slut och de båda singlarna begav sig då till Brasilen för att medverka i Celebrity Ex on the beach. Bella klev in i programmet redan från start men vad hon inte var beredd på var att hennes ex skulle befinna sig i huset redan från första dagen. Under våren har tittarna fått följa exen, som bråkat och blivit sams om vart annat, i Dplay-serien.

Uppbrottet efter inspelningarna

Efter att Arvid fått lämna programmet längtade Bella hem till att få träffa honom igen. Men hon behövde inte lämna Brasilien för att återförenas med exet, han dök nämligen upp igen. Det var på Bellas födelsedag som Arvid återigen gjorde entré huset och lyckan var total.

Trots att turturduvorna såg ut att hitta tillbaka till varandra under inspelningarna av programmet så visade sig relationen inte fungerat lika bra på utsidan. I Exen berättar allt avslöjade nämligen Arvid att paret beslutat sig för att gå skilda väger ännu en gång.

Annons

Misslyckade skönhetsingreppet

Bella uppdaterar flitigt om sitt liv på sociala medier. Ett ämne som hon flertal gånger pratat om är skönhetsingrepp. Tidigare har hon uttalat sig om att hon att hon står för att alla ska få göra vad de vill med sina utseenden och att hon själv har gjort ett par förändringar.

I början av året beslutade sig Bella för att justera sin haka med fillers men ingreppet visade sig inte gå som planerat. Resultatet blev inte så som Bella hade hoppats och därför la hon i mer fillers för att få tillbaka den naturliga formen.

Ärliga orden om nya planen

Nu visar det sig att Bella har planer på att göra ett helt annat ingrepp. Hon har nämligen bestämt sig för att sätta in tandfasader  – detta för att få ett jämnare leende.

– Jag ska egentligen göra tandfasader, men jag har inte fått tid förrän i september, säger Bella Andersson till Expressen.

Annons

Bella, som tvingas vänta till hösten, planerar nu istället att göra en annan åtgärd med sina tänder – men detta visade sig vara mer komplicerat än väntat, då hon tidigare varit med om en olycka.

– Så jag skulle bleka tänderna, men jag har en plasttand, och då blir det så att den inte också bleks. Så man måste vänta fem dagar efter blekningen med att byta den.

Plasttanden som Bella har efter att slagit ut sin tand i mellanstadiet kommer nämligen inte att blekas, vilket skulle resultera i att den behöll den gamla färgen medan de riktiga tänderna blev vitare.

Hänt söker Bella Andersson.

FOTO: Maja Suslin / TT/Linus Hallsenius/Dplay/

Annons