LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gabriella ”Bella” Andersson avslöjar nya skönhetsingreppen

24 jul, 2020 
Bella Andersson om ingreppet
Gabriella ”Bella” Andersson har genomgått flera skönhetsingrepp genom åren.
Nu avslöjar dokusåpaprofilen vad hon ska ändra härnäst.
– Det låter jätteläskigt, säger hon i en Youtube-video.
Annons
Paradise hotel 2020Brand logo
Paradise hotel 2020

Dokusåpaprofilen Gabriella “Bella” Andersson, 24, blev känd genom sin medverkan i Paradise hotel. Under sin vistelse på lyxhotellet blev hon snabbt förälskad i Arvid Stenbäcken, 27, som hon sedan blev tillsammans med efter inspelningen av programmet.

Bella och Arvids relation blev en rejält stormig historia och efter ett par månader tillsammans gick de skilda vägar. En tid efter uppbrottet återförenades de i Celebrity ex on the beach och bestämde sig för att ge kärlekssagan en andra chans, men inte heller denna gång fick de ett lyckligt slut. I juni bekräftade Arvid Stenbäcken att han och Bella inte längre är ett par.

Bella Andersson om beslutet

I sociala medier har Bella Andersson varit öppen med att hon har genomgått ett flertal skönhetsingrepp genom åren. Hon har bland annat justerat sin haka med fillers samt opererat brösten större.

För ett par veckor sedan avslöjade Paradise hotel-profilen att hon har bestämt sig för att sätta in tandfasader, för att få ett jämnare leende.

Annons

– Jag ska egentligen göra tandfasader, men jag har inte fått tid förrän i september, sa Bella i en intervju med Expressen.

I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Bella Andersson mer om de kommande ingreppen.

Ska operera brösten igen

Bella avslöjar bland annat att hon vill göra om sina bröst eftersom hon inte längre trivs med resultatet. När Bella opererade dem första gången hade hon en annan vision än hon har idag.

– Jag har planer på att göra om brösten och jag tror att det kommer att bli i höst. Då kommer jag att byta till mer naturliga implantat för idag tycker jag att det är finare, säger hon.

Det var sju år sedan Bella genomgick sin första bröstoperation.

Rädslan inför ingreppet utomlands

Det första ingreppet som står på agendan är tandfasaden. Bella kommer att resa till Turkiet för att genomföra detta. Hon förklarar att man kommer att slipa ner hennes riktiga tänder och sedan sätta på en fasad ovanpå.

– Det låter jätteläskigt, jag är lite nervös men jag tror att det kommer att vara så värt, säger hon.

När Bella gick i mellanstadiet slog hon ut en av sina framtänder och har därför en tand i plast numera. Denna har kommit att bli ett estetiskt problem för henne som hon nu vill åtgärda en gång för alla.

– Jag tror att det kommer att bli bra, säger Bella Andersson.

FOTO: Youtube, Dplay

Annons