ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför har Gabriel Odenhammar inte kontakt med Svensson, Svensson-kollegorna

22 sep, 2023 
Gabriel Odenhammar spelade Max i Svensson, Svensson.
Nu avslöjar skådespelaren hur relationen egentligen är mellan de gamla kollegorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gabriel Odenhammar berättar om den stora kollapsen: ”Självmordstankar”Brand logo
Gabriel Odenhammar berättar om den stora kollapsen: ”Självmordstankar”

Skådespelaren Gabriel Odenhammar, 39, slog igenom tidigt. Redan som 8-åring spelade han Sunes vilda lillebror Håkan, känd som ”Håkan Bråkan” i julkalendern Sunes jul och två år senare i långfilmen Sunes sommar.

Som 11-åring fick han rollen som lillebrors Max i folkkära serien Svenson, Svenson med bland andra Allan Svensson och Suzanne Reuter.

Gabriel Odenhammar om relationen till Suzanne Reuter och Allan Svensson

Skådespelaren berättar att Allan och Suzanne, som spelade hans föräldrar, även känts som riktiga föräldrar under åren.

– Det är ju de två personer som jag har ringt i alla år, med jämna mellanrum, för att ibland bara få höra deras röster liksom. Jag jämför det lite med att ha sina riktiga föräldrar, om man inte skulle få ringa de, säger Gabriel och fortsätter:

– Nu har vi inte träffats så mycket och det är ju oftast jag som har ringt de. Men de har ju spelat en väldigt stor roll för mig, att jag sitter här idag och har släppt en bok.

Därför har Gabriel Odenhammar inte kontakt med Allan Svensson

Har du fortfarande kontakt med Allan och Suzanne?

Annons

– Ja, det har jag, mer Suzanne än Allan. Henne träffade jag för inte så länge sedan och vi har hörts mycket nu med tanke på den här boken som jag skriver, säger han och fortsätter:

– Hon hejar på mig och tycker det är jättebra att jag skriver.

Hur kommer det sig att du och Allan inte hörs så mycket?

– Nej men vi hörs på telefon. Vi har inte setts sen... Eller ja vi har ju setts och käkat middag faktiskt men det kanske var tre år sedan. Men vi hörs och har mail kontakt.

I Svenssons, Svensson hade Gabriels karraktär Max även en syster, Lina, som har spelats av flera olika skådespelare under åren. Den ”första” Lina spelades av Chelsie Bell Dickson.

– Nja, vi har hörts lite. Hon som spelade första Lina träffade jag senast på Vilket liv för Suzanne, innan det hade vi inte träffats på många många år. Nej, jag har inte så mycket kontakt med henne.

FOTO: Jennifer Iversen / Roger Tillberg/TT

Annons