LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alexandra Dahlström har blivit mamma – avslöjar namnbeslutet

14 aug, 2019 
Alexandra Dahlströms babylycka
För 20 år sedan gjorde Alexandra Dahlström succé i filmen Fucking Åmål. Tidigare i år avslöjade skådespelaren att hon är gravid – nu har Alexandra och pojkvännen Jakob Wiklander blivit föräldrar för första gången.
Annons
Alexandra Dahlström har blivit mamma – avslöjar namnbeslutetBrand logo
Alexandra Dahlström har blivit mamma – avslöjar namnbeslutet

Skådespelaren Alexandra Dahlström, 35, är främst känd för sin roll som Elin i kultfilmen Fucking Åmål. Alexandra var endast 15 år gammal när hon slog igenom och har sedan dess medverkat i ett gäng filmer, bland annat Tomten är far till alla barnen och Fröken Sverige.

Idag jobbar Alexandra istället bakom kameran och de senaste åren har hon producerat egna filmer, musikvideor, dokumentärfilmer, reklamfilmer och dramaproduktioner för det svenska produktionsbolaget FLX, som grundades av skådespelaren Felix Herngren, 52.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var i samband med Alexandras 35-årsdag som hon avslöjade för sina följare att hon är gravid med sitt första barn. I ett inlägg på Instagram skrev hon:

”Omfamnar 35 jordsnurr med öppna armar. Firar min fölsis genom att klippa klart en ultraromantisk, superdampig musikvideo och tja… bli förälder i sommar med en person jag älskar. Skål!”, skrev hon intill en bild på sig själv och den begynnande babykulan.

Annons

Alexandra Dahlström och Jakob Wiklanders bebislycka

När Hänt träffade Alexandra Dahlström på galapremiären av Lukas Moodyssons nya tv-serie Gösta bekräftade hon att sambon Jakob Wiklander, 33, är pappan till barnet.

Alexandra avslöjade då även att barnet var beräknat att födas i augusti och under onsdagen kom det glädjande beskedet: Jakob Wiklander och Alexandra Dahlström har blivit föräldrar till en liten dotter. Den nyfödda flickan har fått namnet Florens.

”Vi har fått en dotter! Florens Dahlström Wiklander. Alla tre mår bra och är upp över öronen förälskade i den här lilla viljestarka, roliga och kloka personen”, skriver Alexandra i ett inlägg på Instagram.

Bilden är tagen på Södersjukhuset i Stockholm och i kommentarsfältet väller nu gratulationerna in.

”Grattis till familjen!”, skriver en person i en kommentar.

”Åh vad fint! Stort grattis till er alla och välkommen till världen Florens!”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons