BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fröken Sverige-profilen Annika Duckmark har gift sig med Fredrik

24 jul, 2022 
annika och maken
Fröken Sverige-stjärnan Annika Duckmark meddelar nu att hon har gift sig!
Nu visar hon upp den stora lyckan med maken Fredrik!
Annons
Det hände direkt efter slutvalet i Bonde söker fru: ”Märkligt”Brand logo
Det hände direkt efter slutvalet i Bonde söker fru: ”Märkligt”

År 1996 förändrades hennes liv för alltid, Annika Duckmark vann nämligen Fröken Sverige då och blev igenkänd för hela svenska folket.

Och nu kommer Annika med den glädjande nyheten att hon gift sig!

Blev Fröken Sverige 1996 – hela livet förändrades

1996 vann Annika Fröken Sverige och fick representera landet i Miss Universum-tävlingen. Efter vinsten förändrades hela livet.

– Det slog fullständigt slint och jag undrade hur fasen det skulle gå, jag kunde inte ta in det och blev helt paff när de ropade upp mitt namn. Jag hade knappt varit i Stockholm innan och var dessutom extremt blyg. När jag ser tillbaka förstår jag inte att jag ens vågade ställa upp i tävlingen, har hon tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Fann kärleken i Fredrik Matseng på Tinder – har gift sig

Men Annika har nu också hittat din drömprins. Det var nämligen förra året som Fredrik Matseng friade till sin käraste och nu har de gift sig.

– Vi träffades på Tinder och det var en fantastisk match. Jag hade hoppats på att han skulle fria och så slog han till på nyårsafton och överraskade mig ordentligt, har hon tidigare sagt.

Stort grattis till giftermålet!

annika
Stort grattis!
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons