ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Frida Karlsson ”kastad under bussen” efter vallabråket – mammas stöd

02 mar, 2023 
Sarah Rätzer
Frida Karlsson och mamma Mia Karlsson till höger.
Skidstjärnan Frida Karlsson tycker att hon blev kastad under bussen efter torsdagens missade guldchans.
Det avslöjar hennes mamma Mia Karlsson som tröstade dottern efter stafetten.
– Hon blev upprörd, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Kalla: ”Trivs som skidpensionär”Brand logo
Charlotte Kalla: ”Trivs som skidpensionär”

De svenska skidstjärnorna Frida Karlsson, Ebba Andersson, Maja Dahlqvist, och Emma Ribom var storfavoriter att ta hem guldet i damernas stafett under skid-VM i slovenska Planica på torsdagen. Men i stället blev det ett brons.

Vallachefen: ”Jäkligt stolt”

Efteråt har en debatt om skidvallan blossat upp mellan Frida Karlsson och stafettlagets vallachef Petter Myhlback. Frida Karlsson sa i flera intervjuer efter stafetten att hennes skidor inte höll måttet, vilket Petter Myhlback inte höll med om i sina intervjuer.

Vallachefen Petter Myhlback.
Vallachefen Petter Myhlback.

– Jag är jäkligt stolt över det material vi har levererat i dag. Vi levererade på topp, säger han om vallateamtets insats på torsdagen, enligt Expressen.

Annons

Frida Karlsson ”både ledsen och arg”

Inga jätteglada miner på Ebba Andersson, Maja Dahlqvist, Emma Ribom och Frida Karlsson efter att de tagit brons i damernas stafett på torsdagen.

Frida Karlssons mamma Mia Karlsson berättar att dottern efter stafetten fick besked av sin personliga vallare Mats Eklund att ”de nog hade valt fel slip” på skidorna i dag. Detta trots att Myhlback sa någonting annat i sina intervjuer. Det gjorde Frida både ledsen och arg berättat Mia Karlsson i Efter Fem i TV4. Den största ilskan berodde på Petter Myhlbacks uttalande i tv, säger Mia Karlsson till Expressen.

– Ja, hon blev upprörd över det, säger Mia Karlsson

Annons

– Hon kände att hon blev kastad under bussen, fortsätter hon och konstaterar att hon i dag ”verkligen hade behövt en mammakram”.

Mia Karlsson berättar att hon rådde Frida Karlsson att ringa upp Petter Myhlback direkt och reda ut allting. Det får vi hoppas att de har gjort nu! På lördag är det nämligen dags igen, denna gång för 30 kilometer klassisk stil för våra svenska skiddamer.

FOTO: TT/ TV4

Annons