ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Indraget körkort för Frida Karlsson – bakslaget efter uppbrottet

10 nov, 2023 
AvLeif Schulman
Beatrice Söderlund
Vår skidess Frida Karlsson, 24, berättar nu att den bilolycka hon var inblandad i resulterat i att hennes körkort är indraget två månader.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Det var i januari, på väg till träningen, som Frida Karlsson missade den viktiga högerregeln i en korsning och krockade med an annan bil. Bilolyckan hölls hemlig, först i somras berättade hon om den kraftiga kraschen.

– Där och då tänkte jag att nu är det fullständigt kört. Bilarna blev ju bara skrot. De gick raka vägen till tippen. Men jag kom väldigt lindrigt undan, berättade hon i P4 Extra då.

Frida Karlsson: ”Jag förtjänade antagligen det här”

Men det kom att dröja ytterligare månader innan ett brev från Transportstyrelsen damp ner hemma hos Frida där beslutet om indraget körkort meddelades.

Annons

Frida själv tog redan i somras på sig skulden för det inträffade och accepterar nu straffet.

– Ja, det gör jag. Jag får stå mitt kast, jag förtjänade antagligen det här, säger hon i Expressen.

Mörkade separationen – under flera månader

Men det är inte bara Fridas indragna körkort som varit en snackis. Tidigare i år gick hon och skidstjärnan William Poromaa skilda vägar – ett uppbrott de mörkade i månader.

I fjol valde duon att lämna Sollefteå och flytta till två olika städer. William Poromaa tog sitt pick och pack till Sundsvall samtidigt som Frida Karlsson skaffade lya i Östersund.

De gjorde slut redan förra hösten men uppbrottet kom inte ut förens efter VM i våras.

– Vi kände att vi ville ha fokus på det sportsliga och inte behöva svara på sådana här frågor. Efter VM kände jag: ”äh, skönt att slippa stå och låtsas i intervjuer”, sa Frida Karlsson till Expressen då.

Frida Karlsson och William Poromaa.
Annons

FOTO: ORRE PONTUS / Aftonbladet / TT/ TT

Annons