LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fricky och Cleos unika namnval till nyfödda dottern

26 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Fricky och Cleo
Artistparet Cleo och Fricky har länge berört många av sina fans genom sin kärlek till varandra. I början av året föddes deras dotter, som fått ett mycket unikt och vackert namn.
Annons

Paret Nathalie ”Cleo” Missaoui, 31, och Erik ”Fricky” Friman, 26, är båda artister från Umeå och en del av hiphop-kollektivet Random Bastards.

Många fans har följt deras kärleksresa under en lång tid, då paret länge har varit öppna med att visa sin kärlek för varandra i sociala medier – något som ofta berör följarna.

”Asså ni två måste ju vara ett av de finaste paren jag vet. Er “story” är så fin!”, skriver en följare till en av Cleos bilder på Instagram, där hon pussar Erik på kinden.

De har rest runt i hela vårt avlånga land tillsammans med resten av Random Bastards-gänget på turnéer. I april förra året hade kollektivet en gemensamt avslutningskonsert för att avsluta en hel månads turné och både publiken och Fricky fick sig en megastor överraskning – Cleo gick nämligen ner på knä och friade till sin kärlek på scenen till publikens jubel och rörde Fricky till tårar. Svaret var såklart ”ja”.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Du har lärt mig om kärlek och ljus. Du är mitt hem, och jag vill leva resten av mitt liv med dig Erik Friman. Kommer aldrig glömma this moment, tack för alla grattis och all kärlek ni skickar åt vårt håll. Bubblar på moln”, skrev Cleo i ett inlägg på Facebook efter det storslagna frieriet.

Vad som inte var känt i den stunden, men som de gick ut med en tid senare var att Cleo väntade parets första gemensamma barn.

”Föddes efter stormen”

Sedan artisterna blev ett par har Fricky agerat bonuspappa åt Cleos son Elliot, 10, som blev storebror i början av året till en liten flicka.

I ett inlägg på sin Instagram lade Fricky upp en bild på sin dotter när hon precis kommit till världen och avslöjade det ovanliga namnet hon fått.

”Elda Angeline Friman Missaoui – Föddes efter stormen 08:43 2/1-19.”, skriver Fricky.

2019 verkar minst sagt ha haft en mycket lyckosam start för Fricky, som inte bara har blivit pappa – han kammade också nyligen hem priset som Årets artist på musikgalan P3 Guld. Och någon som såklart är extra stolt över framgångarna är fästmön, som fortsätter att visa sitt fulla stöd för sitt livs kärlek.

”Du är hela min värld, och inga priser på den här jorden räcker till för att beskriva nivån av din fantastiskhet. Skulle inte ens kunna försöka. Men P3 Guld lyckas rätt bra med att pricka in ”årets artist”, VILKET ÄR MER ÄN SJÄLVKLART!!!!! Grattis min sköldpadda. JAG ÄLSKAR DIG MORE THAN LIFE.”, skriver Cleo i ett inlägg på Instagram.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons