LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Wikingssons anklagelser mot Filip Hammar: ”Han är ett vandrande preparat”

06 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar
I samband med lanseringen av deras nya dokumentärfilm Den sista resan, delar Fredrik Wikingsson med sig av hans syn på relationen till Filip Hammar.
Dessutom riktar han anklagelser gentemot Filip och hans nya superkropp i radioprogrammet NRJ morgon.
– Jag misstänker att han..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dumma frågor med Filip och Fredrik – hur mycket kan duon om varandra?Brand logo
Dumma frågor med Filip och Fredrik – hur mycket kan duon om varandra?

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är aktuella med sin nya dokumentärfilm Den sista resan. I filmen försöker de bringa ny glädje i Filips pappa Lars, som på ålderns höst blivit mer och mer deprimerad av att bara sitta hemma sin skinnfåtölj och se livet passera framför ögonen.

I samband med den nya filmen har Filip och Fredrik ställt upp på en hel del intervjuer hemma i Sverige. Nyligen gästade Fredrik radioprogrammet NRJ morgon där Filip blir mål för anklagelser gällande sin vältränade kropp.

Fredrik Wikingssons anklagelser mot Fredrik Hammar

Efter att dokumentärfilmen Den sista resan haft premiär har Filips vältränade kropp blivit ett av diskussionsämnena. Detta är också något som diskuteras i programmet NRJ morgon där Fredrik lägger fram sin teori om hur Filip har lyckats få sin nya superkropp.

– Han tränar som ett jävla svin, han har varit i LA också. Hur mycket steroider handlar det om egentligen? Han har tillgång till allt. Jag misstänker att han går på testo, anabola och Viagra, han är ett vandrande preparat hela han, säger Fredrik i programmet och skrattar.

Annons

Duon är kända för sin skarpa humor och det är tydligt att anklagelserna mot Filip inte har någon verklighetsförankring.

Fredrik om relationen till Filip: ”Hade tröttnat på varandra så småningom”

Fredrik och Filip har inte bara skapat komiska klassiker, deras relation har klarat tidens prövning. Genom åren har de producerat hundratals timmar tv och podcast tillsammans.

Att Filip och Fredrik lyckats jobba tillsammans under så många år utan att tröttna på varandra eller bli osams är ovanligt. Men vad är det som håller deras relation stark genom årens arbete? Fredrik delar deras återhållsamma hemlighet i King, och varför avståndet mellan Sverige och LA kan ha varit deras räddning.

– Vi har aldrig bråkat utan det är väldigt återhållsamt. Han är lika konflikträdd som jag, eller jag kanske till och med är värre. Ibland tänker jag att hade han bott kvar här i Sverige så kanske vi möjligen hade tröttnat på varandra så småningom för det hade blivit så jävla intensivt. Men det vet jag inte. Vi har jobbat ihop i över 20 år och det är svårt att hålla ihop så länge. Det är skitmånga duos som kommer och går för att de tröttnar på varandra, berättade Fredrik i intervjun.

FOTO: TT

Annons