LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Wikingssons tunga tid: ”Min fru och familj är trött på mig”

09 nov, 2023 
Linn Seipel
fredrik wikingsson med frun johanna swanberg wikingsson
Ena halvan av komikerduon Filip och Fredrik, Fredrik Wikingsson, ser rätt dystert på livet just nu.
Hemma med frun och familjen knakar det också lite i fogarna, avslöjar han i en intervju med Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oscar Magnussons avslöjande om hustrun Sara – därför vill hon inte synasBrand logo
Oscar Magnussons avslöjande om hustrun Sara – därför vill hon inte synas

Journalisten och programledaren Fredrik Wikingsson, 50, känns mest igen som ena halvan av komikerduon Filip och Fredrik, där Filip Hammar utgör andra halvan. Tillsammans har de gjort flera tv-program så som Alla mot alla, High Chaparall, 100 Höjdare och Boston Tea Party.

Även om den inte är över så har Fredrik en otrolig karriär att se tillbaka på. Själv verkar han dock inte jättenöjd över den i dagsläget. I en intervju med Aftonbladet sätter han plus (eller snarare minus) på livet, där exempelvis ”karriär” får ett ynka plus.

Fredrik Wikingsson om ansträngda relationen till frun och familjen: ”Trött på mig”

Privat är Fredrik gift med journalisten och entreprenören Johanna Swanberg Wikingsson, 49, som han också har de två tonårsdöttrarna Pella och Joni med. Även där låter det inte särskilt ljust just nu.

Annons

– Det känns som att min fru och min familj är ganska trött på mig. Och jag får höra mycket om att jag låter mycket. När jag dricker mina smoothies på morgonen måste jag lämna köket för att jag gör så mycket kräkljud. Det pågår också en fönsterrenovering hemma så man har inte kunnat se ut på en månad. Så just nu är det en leda och trötthet och low key hat i vårt hem, säger han till tidningen.

Fredrik Wikingsson om hälsan: ”Jag har ingeting att se fram emot”

Just fönsterrenoveringen verkar ta mycket energi från Fredrik, då han återkommer till den igen under frågan om sin framtidstro – som får ett minus i betyg.

– Fönsterrenoveringen blir aldrig klar, nu går vi in i en vinter, jag har nästan behövt lägga av med att spela padel för jag har för ont i kroppen. Jag har ingenting att se fram emot. Döden, kom och ta mig nu.

Det är heller inte bara fysiskt som hälsan tryter. Fredrik påtalar att han försöker ta hand om sig själv med träning och genom att dricka ”gröna sörjor”, men tydligen hjälper det inte psyket.

– Mentalt och att jag känner mig skröplig. Också där är jag i fritt fall.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Discovery+/Alla mot alla

Annons