LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Fredrik Skavlan och Marie Bonnevie flyttar till Sverige permanent

16 feb, 2015 
Hänt
Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie har tröttnat på att pendla. Nu flyttar de till Sverige permanent.
Annons

Nu kan Fredrik Skavlan, 48, ställa fram klockan tio år och äntligen få känna smaken av internationell miljö. Den populäre norske programledaren lämnar Oslo och flyttar till Stockholm. I sju år har Skavlan och hans sambo, skådespelerskan Maria Bonnevie, 41, pendlat mellan de två städerna. I år kände paret, som har en dotter på 2,5 år, att det fick vara nog med alla resor fram och tillbaka.

– Det här är den första vintern som vi bor i Sverige på riktigt. Maria spelar teater på Dramaten och då kände vi att det inte var någon idé att flyga fram och tillbaka hela tiden. Vår dotter går i förskola här och det funkar bra, säger Skavlan till norska Dagbladet.

En sak Skavlan har uppmärksammat under tiden i Sverige är skillnaden på hur svenskar och norrmän behandlar kändisar.

– I Sverige är det en helt annan sak. De är väldigt fascinerade över sina kändisar, men på ett sött sätt. De kommer fram och tackar som att man gett dem tv-programmet, det är väldigt gulligt.

Foto: IBL
Foto: IBL

Skavlan och Maria träffades först gången i samband med en intervju 2002.

– Jag hade alltid tänkt att hon var lite pretentiös. Jag såg inte fram emot intervjun. Sen kommer hon in och är en helt annan person, berättade Skavlan i P4.

Annons

Fyra år senare blev de ett par och trebarnspappan Skavlan ville direkt att de skulle skaffa barn.

– Man ångrar aldrig att man fått ett barn, de har gett mig så mycket alla tre tidigare. Det är grunden till att jag är en fortsatt vettig person tror jag. Jag är väldigt mycket en familjeman.

Skavlan har nu skrivit på ett nytt kontrat på pratshowen fram till år 2016.

– Vi har väldigt många tittare, men ibland har vi så pass många tittare att det nästan ödelägger oss. Jag blir både glad och förtvivlad över att de sitter och är lite arga i kontrollrummet när jag inte levererar tre miljoner tittare.

Av Linda Johansson

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons