LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Reinfeldts flickvän visar upp gravidmagen

07 apr, 2017 
Lina Linnros
Med bara en månad kvar innan bebisen beräknas komma visar nu Fredrik Reinfeldt och flickvännen Roberta Alenius upp gravidmagen på kändisvimmel.
Annons

Restaurangen 18|89 Fast Fine Pizza hade under torsdagskvällen en invigningsfest med en gästlista full av kändisar. Bland gästerna, som delägaren och PR-gurun Lili Assefa bjudit in, syntes bland andra Tilde de Paula Eby, 44, Nour El-Refai, 29, Mats Sundin, 46, Sofi Fahrman, 37 och Rikard Wolf, 54. Men det var dock ett par som stack ut lite mer än andra, nämligen före detta statsministern Fredrik Reinfeldt, 51, och flickvännen Roberta Alenius, 38.

Fredrik och Roberta har inte varit det flitigaste vimmelparet under graviditeten. Men nu med bara är en drygt en månad kvar tills bebisen beräknas anlända valde de att visa upp bebiskulan på röda mattan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Fredrik Reinfeldt och Roberta Alenius.

Barnet som är Robertas första kommer bli Fredriks fjärde. Med exfrun Filippa Reinfeldt, 49, har Fredrik tre barn, Gustaf, 24, Erik, 22, och Ebba, 16. Paret skilde sig 2013 och i februari 2015 bekräftade Fredrik att han åter funnit kärleken i sin tidigare presschef Roberta.

– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år, det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastiskt kvinna, skrev han då i ett sms till Expressen.

Foto: IBL

Annons