Fredrik Eklunds ord om kärlekslyckan med maken Derek

Fredrik Eklund

Fredrik Eklund och Derek Kaplan har varit äkta makar i sju år.
Nu berättar fastighetsmäklaren om kärlekslyckan.
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen
Slå på ljud

I somras berättade fastighetsmäklaren Fredrik Eklund, 42, att han och maken Derek Kaplan, 44, bestämt sig för att flytta från New York till Los Angeles. Tillsammans med tvillingbarnen Milla och Fredrik Junior har de nu gjort sig hemmastadda i det nya boendet men Fredrik tillbringar ändå en stor del av tiden på resande fot på grund av det jobb han har.

”Det har inte varit lätt på något sätt, att bo på flygplan och tillbringa minst en dag i New York och en dag i Miami varje vecka, plus en del tid i San Francisco, sen hem till barnen och sätta sig in i superpappa-rollen”, har Fredrik tidigare förklarat.

Fredrik Eklunds ord efter makens drag

Men trots att det inte alltid är enkelt får Fredrik och Derek vardagen att gå ihop och det verkar som att makarna trivs väldigt bra tillsammans. De har varit gifta sedan 2013 och i sociala medier får följarna titt som tätt se bilder från deras vardag ihop med tvillingarna.

Senast i januari la Fredrik upp en bild där maken ligger i en spjälsäng tillsammans med dottern – och den som sover är inte Milla, utan Derek.

När ditt barn lägger DIG för en vilostund”, skrev Fredrik skämtsamt till bilden.

Nya kärlekshyllningen till Derek

I ett nytt inlägg på Instagram väljer Fredrik Eklund återigen att skriva om Derek. Den här gången är tonen mindre skämtsamt och i bildtexten hyllar Fredrik sin partner.

”Grattis på födelsedagen till den snällaste personen jag känner. Den bästa pappan. Den bästa vännen. Den snyggaste. Jag är tacksam för allt du gör för oss varje dag”.

I kommentarsfältet väller nu gratulationerna in och följarna verkar uppskatta att få ta del av Fredrik Eklunds kärleksfulla ord till Derek Kaplan.

”Fredrik är en lyckligt lottad man. Grattis på födelsedagen”, skriver en person.

”Ni är så himla fina, vilken underbar familj”, hälsar en annan.

FOTO: Alexander Mahmoud/DN/TT, Patrik C Österberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN