Fredrik Eklunds ord om familjekampen: ”Inte lätt”

Fredrik Eklund om tuffa familjekampen

Fredrik Eklund har jobbat hårt för att göra ett namn för sig inom fastighetsbranschen.
Nu berättar han om den tuffa kampen för att få ihop jobbet med familjelivet i Los Angeles.
– Det har inte varit lätt på något sätt, skriver han i ett inlägg på Instagram.
Slå på ljud

Det var i somras som fastighetsmäklaren Fredrik Eklund, 42, avslöjade att han och maken Derek Kaplan, 44, bestämt sig för att flytta från New York till Los Angeles. Makarna gifte sig 2013 och har tvillingarna Milla och Fredrik Junior tillsammans.

I ett inlägg på Instagram berättade Fredrik för ett par veckor sedan om sina känslor inför att tvillingarna snart fyller hela två år.

”Nu när tvillingarna snart ska fylla två år blir jag väldigt sentimental och nostalgisk. Jag tittar tillbaka på de mest underbara men också tuffaste åren i mitt liv och jag är så stolt. Tvillingar är ingen lätt uppgift, det är absolut dubbelt eller trippelt så mycket jobb men ibland tror jag att det är fyra gånger så mycket kärlek”, skrev han vid tillfället.

Trots att småbarnsåren stundtals varit tuffa för Fredrik är han ändå väldigt nöjd med sin insats.

”Jag tittar tillbaka på det och kan ärligt säga att jag gjorde mitt bästa”, skrev han.

Fredrik Eklunds nya ord om jobbet och familjen

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Fredrik Eklund att han och hans team nyligen har gjort flera lyckade affärer.

”Den här veckan blev den starkaste på hela året med nästan två miljoner dollar i provision. Någonting bra håller på att hända på marknaden”, skriver han.

Fredrik Eklund berättar vidare att han har rest mycket den senaste tiden och att det är många av hans följare som undrar hur han får ihop jobbet med familjelivet.

”Det har inte varit lätt på något sätt, att bo på flygplan och tillbringa minst en dag i New York och en dag i Miami varje vecka, plus en del tid i San Francisco, sen hem till barnen och sätta sig in i superpappa-rollen”.

Fastighetsmäklaren förklarar att hans team har blivit som en extrafamilj och att han har anställda som jobbar i de olika delstaterna för att få allting att gå runt.

”Det är ett lagarbete”, avslutar Fredrik Eklund inlägget.

FOTO: Salangsang/BFA/REX/Shutterstock, Instagram

SENASTE NYTT!