Fredrik Eklunds önskan efter tvillingarnas födsel

För tre år sen blev Fredrik Eklund pappa till tvillingar.
Nu har han ett nytt familjebesked att ge – och hans följare jublar!


Fredrik Eklund, 43, kämpade i flera år för att bli pappa. I realityprogrammet Million dollar listing New York fick tittare världen över också ta del av hans kamp – och motgångar.
Slå på ljud

Han och maken Derek Kaplan, 45, slets mellan hopp och förtvivlan under den långa processen när det kom till att hitta en äggdonator och surrogatmamma. Till parets stora förtvivlan slutade ett av försöken med missfall.

Men Fredrik och Derek vägrade ge sig. Och så för tre år sedan kunde äntligen Fredrik meddela den glada nyheten till alla sina fans: Han och Derek skulle bli föräldrar! I november samma år kom så äntligen dagen då hans barn föddes. Och det var dubbel lycka – Derek och Fredrik hade nämligen fått tvillingar!

Fredrik Eklunds ord om papparollen

I dag är tvillingarna Frederick och Milla tre år gamla, och Fredrik njuter av pappalivet till fullo. Förra året, i samband med barnens födelsedag, berättade han om insikten av att bli föräldrar.

”Tvillingar är inte en lätt sak, det innebär definitivt det dubbla och trippla jobbet, men ibland tror jag det ger en fyra gånger mer kärlek”, skrev han och fortsatte:

”Vi gav dem verkligen allt sen första stund och jag påminner mig alltid om att jag bara har en chans med det här. Det är nu det gäller. Varje dag, varje puss, varje stund med dem räknas, för det är vad de behöver – kärlek. Jag kan ärligt se tillbaka och säga att jag gjort det bästa jag kan”.

Och Fredrik verkar inte skrämmas av att vara pappa till två. Tvärtom. Nu avslöjar han sin familjeönskan.

”Jag vill ha ett tredje… Ska vi köra på det?”, skriver han till en Instagrambild på barnen Frederick och Milla.

 

Stöttas av svägerskan

Att döma av kommentarerna är Fredriks följare helt med på idén! Inlägget har i skrivande stund fått över 100 000 gillamarkeringar.

”YES”, kommenterar Micael Bindefeld och får medhåll av en annan:

”Du och din make är fantastiska föräldrar”.

Även Fredrik Eklunds svägerska Malin Eklund verkar vara av den bestämda uppfattningen att de borde utöka familjen.

”JAAA”, skriver hon.

”Tre är det magiska numret.”

Fredrik Eklund och Derek Kaplan gifte sig i Florida 2013. Fram tills 2016 bodde de i New York, samma stad där Fredrik gjort sig en karriär som toppmäklare. Idag bor familjen i Roxbury i Connecticut där de skaffat sig ett lyxhus, tillika perfekt plats för barnen att växa upp på.

Fredrik blev ett känt namn i och med sin medverkan i Million dollar listing New York 2012.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!