Fredrik Eklunds nya bild på tvillingarna – nu 4 månader gamla: ”Är du seriös?"

Fredrik Eklund och Derek Kaplans tvillingar Milla och Freddy Junior har hunnit bli fyra månader gamla. Efter en nytagen bild på dem häpnar nu följarna bland kommentarerna.

Tv-profilen och stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 40, och maken Derek Kaplan, 42, fick tvillingarna Milla och Freddy Junior i början av december förra året. När det gäller val av namn på barnen var paret tidiga med att dela med sig av valet. Redan i september berättade Fredrik Eklund för Hänt att de väntade en pojke och en flicka. Pojken är Dereks biologiska barn, medan flickan är Fredriks.

– Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior.  Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig, berättade Fredrik då.

Efter barnens födsel har han publicerat en rad med bilder på dem, och varje gång häpnar följarna bland kommentarerna i kommentarsfältet till bilden. Nu har han gjorde det igen, och precis som tidigare så häpnar följarna bland kommentarerna i fältet. På bilden har Milla och Freddy Junior, som hunnit bli fyra månader gamla, växt en aning sedan de tidigare bilderna.

Så oerhört tacksam”, skriver Fredrik Eklund i bildtexten.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband

Förutom att följarna nu håller med honom om att han borde vara väldigt tacksam över dem så häpnar de över hur bedårande de är.

Tror inte att jag sett så gulliga bebisar någonsin tidigare”, skriver en.

Med herregud! Jag har hela tiden tyckt att jag fick den sötaste bebisen i världen. Men jag är måste nog påstå att du har tagit fått ta över min titel nu. De är helt perfekta!”, skriver en annan.

Är du seriös?! Det här är den finaste bilden på dem två någonsin!”, skriver ännu en.

Gud, de är så himla vackra. De växer så fort!”, skriver en till.

HETAST PÅ HÄNT TV: SAMIR avslöjar planerna: “Så blir mitt DRÖMBRÖLLOP med SIGRID”

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnar efter senaste bilden på Fredrik Eklunds dotter: ”Omg!”

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds tårar – efter löftet till sina tvillingar

Foto: IBL, Instagram