Fredrik Eklunds miljonbeslut – hyr ut lyxiga sommarhuset

Fredrik Eklund om framtiden i dokusåpan.

Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan flyttade förra sommaren från New York till Los Angeles.
Nu hyr de ut sitt sommarhus utanför New York.
Här kan du se hisnande prislappen.

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 42, syns sedan tio år tillbaka i den amerikanska realityserien Million Dollar Listing – New York. Där säljer han lyxiga hus och våningar till människor med alldeles för mycket pengar.

Förra sommaren förvånades Fredrik Eklund alla när han berättade att han bestämt sig för att lämna New York för att flytta till Los Angeles.

Det betyder dock inte att han försvinner från tv-rutan. Hans nya liv i Los Angeles kommer att följas i dokusåpan av Million Dollar Listing – LA.

Fredrik Eklund lämnade New York förra året.

Fredrik Eklund lämnade New York förra året.

Sedan flytten trivs Fredrik Eklund bra med livet i Californien. Han bor där med maken Derek Kaplan, 44, som han gifte sig med 2013. Tillsammans har de tvillingarna Milla och Fredrik Jr. Barnen fick de med hjälp av en surrogatmamma i november 2017.

Nu har en unik möjlighet öppnat sig för den som känner sig sugen på att prova hur det skulle vara att leva som Fredrik Eklund.

Fastighetsmäklaren meddelar nämligen på Instagram att han och maken Derek Kaplan hyr ut sitt sommarhus. Huset ligger nära staden Roxbury i Connecticut, 90 minuter från Manhattan. Där brukar de tillbringa ledig tid, men den traditionen ser inte ut att bli av denna sommar.

Granne med stjärnorna

Men det handlar inte om någon enkel sommarstuga. Huset är på hela 500 kvadratmeter och har fyra sovrum och fyra badrum. Därtill finns också en tomt på fyra hektar – med en egen sjö.

I Instagram-inlägget berättar också Fredrik Eklund att han låtit bygga en svensk bastu.

Det här huset är verkligen speciellt så vi söker efter den rätta hyresgästen som kan älska det som vi har gjort”, skriver Fredrik Eklund på Instagram.

För hugade spekulanter är det bara att slå till. Prislappen ligger på 150 000 dollar för hela säsongen – nästan 1.5 miljon kronor.

Men den som känner för att slå till på Fredrik Eklunds erbjudande väntar en sommar med kända grannar. Eller vad sägs om namnkunniga stjärnor som Dustin Hoffman och Daniel Day-Lewis. 

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Nina Prommer/TT, Instagram