Fredrik Eklunds följare jublar över tvillingarnas utseende

Fredrik Eklund och barnen Fredrik Junior och Milla.

Fredrik Eklunds och Dereks Kaplans tvååriga tvillingar får fira jul tidigt i år.
På Instagram delar fastighetsmäklaren med sig av när barnen fick träffa tomten, vilket lett till ett kommentarsfält fyllt med åsikter från följarna.

I somras avslöjade kända fastighetsmäklaren Fredrik Eklund, 42, och maken Derek Kaplan, 44, att det var dags för dem att flytta från New York och att de istället ska bo i Los Angeles hädanefter.

Kärleksparet har varit gifta sedan 2013 och har tvillingar tillsammans, Milla och Fredrik Junior, som fyllde två år i slutet av november.

Inför barnens födelsedag blev Fredrik Eklund både sentimental men också väldigt nostalgisk.

Jag tittar tillbaka på de mest underbara men också tuffaste åren i mitt liv och jag är så stolt. Tvillingar är ingen lätt uppgift, det är absolut dubbelt eller trippelt så mycket jobb men ibland tror jag att det är fyra gånger så mycket kärlek”, skrev han på Instagram när tvillingarnas födelsedag började närma sig.

Tomten kom på besök tidigt

Något som Fredrik verkar nöjd med är sin egen insats de två första åren av tvillingarnas liv.

”Jag tittar tillbaka på det och kan ärligt säga att jag gjorde mitt bästa”, har han tidigare skrivit.

Men det var inte klart med roligheter för i år. Julen är snart här och tomten kom på besök lite tidigare hos Eklund-Kaplan.

“I år firar vi jul lite tidigt på grund av att vi ska resa snart ho ho ho”, skriver Fredrik Eklund till ett litet bildcollage där han delar med sig av bilder på tvillingarna och när de träffar självaste jultomten. Lyckan är går verkligen igenom skärmen!

”Vackra barn”

Några som verkar minst lika glada efter tomtens besök är Fredrik Eklunds följare.

”Vilken underbar jul ni alla kommer att ha! Vackra barn, njut!! God Jul!”, skriver en.

”Du ger dem bara det bästa livet. Jag är så glad för er”, fyller en annan i.

”Dina barn är underbara! Allvarligt, båda är så vackra! De skulle kunna vara modeller nu!”, kommenterar en tredje som en fjärde håller med om: “Framtida modeller!”.

FOTO: Instagram, Nina Prommer/TT