Fredrik Eklunds familjekamp med maken Derek

Fredrik Eklund

Fredrik Eklund och maken Dereks tvillingar blir äldre och äldre – vilket stjärnmäklaren får smått panik över.
Det är bitterljuvt”, skriver han på Instagram.

Svenska Fredrik Eklund, 42, har bott i New York sedan 2002 och jobbat som fastighetsmäklare. Hans karriär blomstrade kraftigt för drygt 10 år sedan när han blev en av profilerna i den amerikanska realityserien Million Dollar Listing New York.

Fredrik är gift med konstnären Derek Kaplan, 44, sedan 2013 och tillsammans har de tvillingarna Milla och Fredrik Junior, 3.

Fredrik och Derek har varit öppna med sin barnkamp och att de gjorde flera försök till att bli föräldrar innan de glatt kunde berätta att de väntade tillökning.

Innan barnen kom till världen berättade Fredrik för Hänt om namnvalet till tvillingarna.

– Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior. Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig, berättade Fredrik då.

Fredrik har även flera gånger skrivit om känslorna kring att vara pappa till tvillingarna på sin Instagram.

”Nu när tvillingarna snart ska fylla två år blir jag väldigt sentimental och nostalgisk. Jag tittar tillbaka på de mest underbara men också tuffaste åren i mitt liv och jag är så stolt. Tvillingar är ingen lätt uppgift, det är absolut dubbelt eller trippelt så mycket jobb men ibland tror jag att det är fyra gånger så mycket kärlek.”

”Jag tackar gud varje dag för att vi fick dessa änglar. De är verkligen två mirakel. Jag kommer aldrig att ta någon av dem för givet”,  skrev Fredrik i fjol.

Startat Youtube-kanal

Nu har Fredrik startat upp en Youtube-kanal med barnen. I avsnitten på Youtube gör de olika lekar och besöker olika platser och i ett avsnitt lagar de mat tillsammans.

Bland Youtube-avsnitten på Fredriks Instagram kommer även ett litet mer allvarligt inlägg. Det är till en bild på hela familjen som Fredrik skriver att barnen ska börja skolan, vilket han har delade känslor kring.

”Det är en stor dag när dina barn ska börja skolan. Det är bitterljuvt. Tiden bara flyger iväg, de växer upp så fort och jag menar det känns som det var igår som jag badade dem i handfatet.”

”Idag hade de på sig sina små ryggsäckar och de höll hand när de besökte sin första skola och träffade sina lärare och nya vänner. På något sätt kan jag ändå se framtiden rätt nära, när de tar examen. Det är oundvikligt och spännande, men det går för snabbt”, skriver han. 

FOTO: TT/INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds önskan efter tvillingarnas födsel

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds miljonbeslut – hyr ut lyxiga sommarhuset