LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fredrik Eklunds erkännande – 2 år efter tvillingarnas födsel

10 nov, 2019 
Fredrik Eklund
För snart två år sedan blev Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan föräldrar för första gången.
Nu berättar fastighetsmäklaren om livet som tvillingpappa.
– Jag gjorde mitt bästa, skriver han i ett inlägg på Instagram.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Fastighetsmäklaren Fredrik Eklund, 42, har bott i New York sedan 2002. För nio år sedan fick hans karriär en rejält uppsving när han blev en av profilerna i den amerikanska realityserien Million Dollar Listing New York.

När det kommer till privatlivet är Fredrik gift med konstnären Derek Kaplan, 44. Makarna gifte sig 2013 och har tvillingbarnen Milla och Fredrik Junior tillsammans. I somras avslöjade Fredrik Eklund att han och familjen bestämt sig för att flytta från New York till Los Angeles.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Igår flyttade vi till Los Angeles. Det var lite känslosamt för mig att se hur uppspelta barnen var över att ombord på flygplanet”, skrev fastighetsmäklaren till en bild på honom, maken och tvillingarna.

I inlägget berättade Fredrik att Derek och barnen kommer att bo i Los Angeles på heltid men att han kommer att resa en hel del mellan delstaterna på grund av sitt jobb.

Att flytta som en familj med små barn är inte lätt, men att tillbringa mer tid i Kalifornien medan vi utvecklar företagsaffärerna här är något vi prata om i flera år.

Annons

Fredrik Eklunds ärliga ord om tvillingarna

Nu verkar familjen ha kommit till ro i sin nya hemstad och i ett nytt inlägg på sitt Instagram-konto väljer Fredrik Eklund att berätta om sina känslor kring papparollen.

”Nu när tvillingarna snart ska fylla två år blir jag väldigt sentimental och nostalgisk. Jag tittar tillbaka på de mest underbara men också tuffaste åren i mitt liv och jag är så stolt. Tvillingar är ingen lätt uppgift, det är absolut dubbelt eller trippelt så mycket jobb men ibland tror jag att det är fyra gånger så mycket kärlek.”

Fredrik Eklund berättar vidare att han sedan tvillingarnas födsel har ansträngt sig till max för att ge dem all sin kärlek och uppmärksamhet.

”Jag tittar tillbaka på det och kan ärligt säga att jag gjorde mitt bästa”.

Fastighetsmäklaren avslöjar att dottern Milla börjat visa en väldigt bestämd sida och att båda tvillingarna är väldigt starka som individer.

”Jag tackar gud varje dag för att vi fick dessa änglar. De är verkligen två mirakel. Jag kommer aldrig att ta någon av dem för givet”, avslutar Fredrik Eklund inlägget.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons