Fredrik Eklunds annorlunda familjebild – efter makens drag

Fredrik Eklunds annorlunda familjebild – efter makens drag

Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan hyllas ofta för familjebilderna på sina tvillingar.
Efter en ny bild på Derek och dottern Milla sker det inga undantag bland följarna.
”Det här är den bästa bilden jag sett”, menar en.

Förra året tog den kända fastighetsmäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan sitt pick och pack, och barnen tvillingarna Milla och Fredrik Junior, för att flytta till Los Angeles efter 17 år som bosatta i New York.

Tvillingarna fyllde två år i slutet av året, och i samband med barnens födelsedag fick följarna ta del av en känslosam pappa.

Jag tittar tillbaka på de mest underbara men också tuffaste åren i mitt liv och jag är så stolt. Tvillingar är ingen lätt uppgift, det är absolut dubbelt eller trippelt så mycket jobb men ibland tror jag att det är fyra gånger så mycket kärlek”, skrev Fredrik i ett inlägg på Instagram tätt inpå tvillingarnas födelsedag.

Följarnas reaktion över nya bilden

Nu har Fredrik delat med sig av en annorlunda bild på delar av familjen. I ett av barnens spjälsäng ligger Milla och Derek – och den som sover är inte Milla, utan Derek. Fredrik skriver skämtsamt i bildtexten:

När ditt barn lägger DIG för en vilostund”.

Och det råder inga tvivel om att Fredrik Eklunds senaste bild är omtyckt bland följarna. I skrivande stund har inlägget över 1500 kommentarer, där i princip alla jublar glatt över synen av Derek i spjälsängen.

Omg det gulligaste jag sett”, skriver en.

Kan inte hantera hur bedårande han är! Barnen med men… hallå!”, skriver en annan.

Jag behövde inte ens läsa bildtexten. Den här bilden har ALLT vid första ögonblick”, skriver ännu en.

Det här är den bästa bilden jag sett”, skriver en till.

Vägen till babylyckan

Fredrik och Derek har varit öppna med sin barnkamp och gjorde flera försök till att bli föräldrar innan de glatt kunde berätta för världen att familjen väntade tillökning.

Innan barnen kom till världen berättade Fredrik Eklund för Hänt om namnvalet till tvillingarna.

– Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior.  Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig, berättade Fredrik då.

FOTO: TT, Instagram