LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklund tillbaka i Sverige – är med i nya säsongen av Draknästet

30 mar, 2023 
FREDRIK EKLUND
Det är ungefär 20 år sedan som Fredrik Eklund tog sitt pick och pack och lämnade Sverige för ett liv i USA.
Men nu återvänder han till Sverige av en speciell anledning!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 45, och maken Derek Kaplan, 48, lever ett härligt familjeliv i kändiselitens huvudstad; Los Angeles. Det var efter 16 år i New York som Fredrik och familjen tog sitt pick och pack och flyttade till Los Angeles.

Makarna är föräldrar till tvillingarna Milla, 5, och Freddy, 5, och när de kom till världen var lyckan fullständigt total.

”Lyckligaste stunden i mitt liv. Välkomna till världen Fredrick och Milla”, skrev den svenske toppmäklaren då.

Därför återvänder Fredrik Eklund till Sverige

Men det är inte bara i privatlivet som saker och ting går som på räls för Fredrik. De senaste åren har han bevisat vilken mäklare han är och han har byggt upp ett riktigt imperium.

Och nu får även svenska folket ta del av hans insikter. Han är nämligen högaktuell som en av "drakarna" i nya säsongen av tv-succén Draknästet. Inspelningarna pågår under mars och april vilket innebär att Fredrik kommer tillbringa en hel del tid på svensk mark.

Annons

För dem som inte sett Draknästet så är det en populär svensk tv-serie där entreprenörer och uppfinnare får pitcha sina idéer till en panel av investerare, kallade "drakar". Programmet har sitt ursprung i den brittiska tv-serien Dragons' Den, och har sedan dess blivit en global succé med versioner i flera länder.

I Draknästet får entreprenörerna en chans att övertyga drakarna om att investera i deras företag eller idéer. Drakarna består av några av Sveriges mest framgångsrika affärsmän och kvinnor, som har erfarenhet och kunskap inom en rad olika branscher. De kan välja att investera i idéerna eller avstå, och i utbyte för sin investering får de en andel i företaget.

Fredrik Eklund om lyckan: ”Hemligheten är ute”

Och nu är alltså Fredrik Eklund en av drakarna! På sin Instagram berättar han om lyckan:

”The secret is out… I’m the new shark on Shark Tank Sweden! (Draknästet)”, skriver han.

Programmet är både underhållande och lärorikt och ger tittarna en inblick i hur det är att driva ett företag och söka finansiering. Det har dessutom hjälpt många entreprenörer att få sina idéer finansierade och utvecklade. Programmet har också blivit en inspirationskälla för många som vill starta eget företag eller utveckla sin affärsidé.

En höjdpunkt för många tittare är att se vilka idéer som lyckas fånga drakarnas intresse och vilka som faller platt. Det är också intressant att höra drakarnas tankar om varför de väljer att investera i vissa idéer och inte andra.

Hänt har sökt Fredrik Eklund för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons