Fredrik Eklund om familjens kamp för barnen

Fredrik Eklund om familjens barnkamp

Fredrik Eklund och maken Derek blev pappor till tvillingarna Milla och Freddy för två år sedan.
Nu berättar den svenska succémäklaren om familjens barnkamp.

Svenska tv-mäklaren Fredrik Eklund har gjort succé i USA de senaste åren. Först när han bodde i New York – men sedan ett år bor han med maken Derek Kaplan och barnen Milla och Freddy i Los Angeles och affärerna strålar mot svensken.

På sina sociala medier delar Fredrik Eklund ofta med sig av framgången inom egna mäklarfirman, men häromdagen valde han att visa upp tvillingarna Milla och Freddy som firade sin tvåårsdag. Fredrik tänkte tillbaka på tiden som gått sedan barnen föddes och vilket sammanträffande deras födelsedag är.

Fredrik Eklund om kampen att få barn

”Vad är sannolikheten för att de föddes på själva Thanksgiving? Men återigen, det är inte mycket som var troligt med de här två änglarna från början”, skriver han.

Fredrik Eklund och Derek kämpade länge med att försöka få gemensamma barn, men de drabbades av missfall och andra hinder på vägen. Men till slut fick de det magiska beskedet att de skulle bli pappor. Men det finns en liten tvist.

”Milla är biologiskt mitt och Freddy är biologiskt Dereks, de är från samma äggdonator och har burits av en separat surrogat (vi är evigt tacksamma dem båda). Efter att ha väntat så länge och försökt riktigt hårt tackar jag för allt, och för att båda har växt så snabbt och haft hälsan”, skriver Fredrik Eklund.

Fredrik Eklunds ord till tvillingarna Milla och Freddy

Den svenska succémäklaren avlutar sitt inlägg med att skicka en hälsning till tvillingarna:

”Milla och Freddy, era pappor älskar er så, så mycket!”.

FOTO: Instagram, Rob Latour/REX