LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklunds och Dereks lyxsemester – med tvillingarnas okända bror

27 jun, 2022 
Sofia Sundqvist
Fredrik Eklund och hans partner Derek Kaplan är föräldrar till tvillingar. Men alla känner inte till att Derek också har en annan son: Kai, som bor i London. Nu är de på lyxsemester tillsammans.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Den svenska fastighetsmäklaren Fredrik Eklund, 44, är välkänd från tv. Sedan 2006 har han medverkat i flera säsonger av realityserien Million Dollar Listing, en serie som följer fastighetsmäklare som säljer de allra lyxigaste bostäderna.

Fredrik är sedan många år tillbaka gift med maken Derek Kaplan. År 2017 fick makarnas liv en plötslig vändning när de blev föräldrar till tvillingarna Frederick och Milla.

Fredrik Eklund har tidigare skrivit öppenhjärtat om hur livet har förändrats i och med sin roll som förälder. På sin Instagram berättar kändismäklaren:

Annons

”Livet med barn förändras väldigt snabbt. Det är fortfarande överväldigande men världen med dem är så mycket ljusare. De har blivit våra bästa vänner i den här åldern. De får oss att skratta hela tiden”, skriver Fredrik Eklund och fortsätter:

”De saker de kommer på, deras små (stora!) teorier om världen och det ständiga ifrågasättandet "varför pappa?" vilket hjälper mig också att ifrågasätta de mest grundläggande sakerna i livet på ett bra sätt.”

Derek Kaplans visar upp okända sonen Kai

Något som kanske inte många vet om är att tvillingarna också har en storebror. Derek Kaplan har nämligen en son sedan tidigare vid namn Kai.

Sonen Kai bor däremot inte i USA utan han bor i London på heltid, enligt Bravotv. Enligt sajten donerade Derek sina spermier till ett lesbiskt par som han träffade i London 2010, varpå Kai kom till världen.

Fredrik verkar ha en fin relation till sin bonusson, på Instagram skriver han om Kai:

”Jag älskar han som om han vore min egen son.”

Annons

Lyxsemestern med den vuxna sonen

Nu är makarna Fredrik och Derek är nu på ännu en lyxsemester, och med sig har de sonen Kai. Även tvillingarna är med på deras resa i Italien, med andra ord är hela familjen samlad.

Roligt att familjen får spendera tid ihop eftersom avståndet gör att de annars inte ses på daglig basis! På Instagram visar Fredrik upp bonussonen Kai.

Annons
AnnonsFOTO: INSTAGRAM

Annons