LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fredrik Berling jublar – två barn på 13 månader: "Lisa är skapt för att föda"

15 maj, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Dottern döptes efter barndomsvännen Minou. Här är första bilden på Fredrik Berlings nya tillskott!
Annons

I november 2013 fick programledaren tillika moderatorn Fredrik Berling, 50, och sambon Lisa Bergin, 37, sonen Alvin, 18 månader.

– Han ser ut som en blandning mellan en liten gubbe och en liten ekorre. En väldigt söt sådan, berättade Fredrik.

Under tiden som Lisa ammade blev hon gravid igen. I december året därpå fick paret en dotter vars fullständiga namn blev Minou Mabelle Bergin Berling, snart 5 månader.

Fredrik Berling med sin älskade familj. Foto: IBL
Fredrik Berling med sin älskade familj. Foto: Stella Pictures

Nu har vi de första bilderna på den växande familjen, efter att de kommit till Kolmårdens årliga invigning tillsammans med Lisas dotter Anna, 8, från en tidigare relation.

– Lisa är som ett fysiskt praktexemplar, hon är verkligen skapt för att föda barn. Det är fullt upp. Men tack vare mitt jobb så kan jag vara hemma mycket med familjen, säger Fredrik till Hänt i Veckan.

Och tillägger:

– Namnet Minou är efter en barndomsvän till mig. Det är persiska och betyder paradis. Hon är en oerhört fin person och det kändes bra att döpa vår dotter till det. Min barndomsvän blev väldigt rörd faktiskt.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons