LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Frank Dorsin syns ihop med Fröken Snusk – avslöjar relationen

13 apr, 2023 
Simon Lundh
Frank Dorsin och Fröken Snusk
Frank Dorsin och Fröken Snusk syns ihop i en musikvideo.
Nu avslöjar han sanningen om deras relation.
– Man har ju hört..., säger Frank i en intervju med Hänt.
Annons
Hon är Fröken snusk – Idén bakom succénBrand logo
Hon är Fröken snusk – Idén bakom succén

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frank Dorsin, 17, har trots sin ringa ålder varit en del av den svenska film och tv-världen under ett antal år, där han medverkat i filmer som Göta Kanal 4 – Vinna eller försvinna och Berts dagbok. Trots det är han kanske mest känd för sin roll som Eddie i den hyllade serien Bonusfamiljen på SVT.

Frank Dorsin om sin beundran för De Vet Du

Även om Bonusfamiljen är det framträdandet som Frank kanske förknippas med mest så har han även gjort ett inspel en musikvideo. Frank är nämligen med i De Vet Du:s låt Första Gången I En EPA. I en exklusiv intervju med Hänt berättar Frank om hur det gick till när han hamnade i bandets musikvideo.

– Jag älskar De vet du och har lyssnat sedan flera år tillbaka. Sedan har vi träffats på olika ställen. Vi möttes på Christer Lindarws premiär av Club After Dark och då så Johan Gutenberg ”du kan vara med i en video någon gång” och så fixade dem så jag kunde vara med i deras musikvideo, säger Frank i intervjun.

Frank Dorsin om relationen till Fröken Snusk

I den musikvideon dyker en annan numera välkänd figur upp i videon. Artisten bakom hiten Rid mig som en dalahäst Fröken Snusk gör även ett gäst inspel i Det Vet Du:s musikvideo.

Annons

På frågan om Frank Dorsin är ett lika stor fan av Fröken Snusk som han är av De Vet Du svarar han:

– Nej inte lika mycket, man har ju hört Rid mig som en dalahäst på TikTok, det är ju värsta trenden. Men jag skulle inte säga att jag är en sånt stort fan av epa dunk överlag, säger Frank i intervjun med Hänt.

Vi får väl se om Frank Dorsin dyker upp i fler musikvideos i framtiden. En sak som är säker är att han spelar huvudrollen i den nya dramakomedin Hack My Heart på SVT.

FOTO: Hänt/ Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons