Från skidesse till modeikon – här är Anja Pärsons stilresa

I vår föder Anja Pärson, 33, sitt och hustrun Filippa Rådins, 42, andra barn. Hennes stil har aldrig varit snyggare, men hur började det? Vi har tagit en titt i arkivet.

2002: Röda läppar

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Till den traditionsenliga OS-festen på Rosenbad i Stockholm kom det då 21-åriga slalomesset i sällskap av dåvarande pojkvännen Björn Persson i en lite för lång kjol, boxig kavaj, och sött röda läppar.

2005: Fransig sjal

Foto: IBL

Foto: IBL

Året då hon träffar Filippa för första gången i hennes dåvarande klädbutik och ber om råd att klä sin “slalomrumpa” rätt. Det är dock oklart om Filippa hjälpte henne klä sig till Fotbollsgalan det året.

2007: Modig i färg

Foto: IBL

Foto: IBL

Under året blev Anja och Filippa ett par, i och med det verkade självförtroendet stiga och hon vågade färg i en omlottklänning. Inte hennes snyggaste outfit, men helt klart en av de modigaste!

2010: Kvinnligt

Foto: Aftonbladet

Foto: Aftonbladet

En kvinnligare Anja träder fram under OS-middagen på Rosenbad. Filippas kärlek och smak lär ligga bakom klädvalet.

2012: Snygg i svart

Foto: IBL

Foto: IBL

När bilden tas på Svenska hjältar-galan i december har det gått ungefär ett halvår sedan hennes sommarprat i “Sommar i P1” då hon berättade om kärleken för första gången och att hon skulle bli mamma till Elvis, 2, som föddes kort därpå. Anja har börjat blomma upp ordentligt.

2014: Svartvit elegans

Foto: Stella

Foto: Stella

Likt en Hollywood-stjärna tog nygifta Anja röda mattan med storm i sin eleganta galastass under Guldknappen i Stockholm i augusti. Kort därpå blev hon gravid.

2015: Strålande gravidlook

Foto: Stella

Foto: Stella Pictures

Halvvägs in i graviditeten strålar Anja mer än någonsin bredvid hustrun Filippa på årets Idrottsgala. Klänningen, klackarna, håret – hon är ursnygg.

Mer moderelaterat:

Alla bilderna från Elle-galan – vem klädde sig bäst?

Hänt TV tog pulsen på Elle-galan

12 exempel på hur modebranschen retuscherar stjärnorna till oigenkännlighet

SENASTE NYTT!