Från Marie Serneholt till Jennifer Lawrence – här är kändisarna som gjorde slut 2017

2017 har bjudit på nya kändispar – men också ett antal förhållanden som tagit slut. Här är 19 par där gnistan gick förlorad under 2017.

Under 2017 såg en hel del högoktaniga Hollywood-förhållande sitt slut, men även en del svenska kändispar gick skilda vägar. Mest uppseendeväckande kanske var TV4:s mångåriga sportankare Peppe Eng, som efter ett 48 år långt äktenskap med Solveig Eng separerade.

Här 19 kändisförhållanden som sprack 2017:

Marie Serneholt och Johan GunterbergDe kallades för ”Sveriges hetaste kändispar”, men i september tog förhållandet mellan Serneholt och ”De vet du"-artisten slut. De var tillsammans i drygt 1,5 år, och träffades under inspelningen av ”Bingolotto" där ”De vet du” gästade då Serneholt var programledare. Marie Serneholt har därefter gått vidare, och är nu ihop med bilförsäljaren Fredric Palmqvist, 32.

Paulina ”Paow” Danielsson och Mattias ColemanBloggaren Paow har haft ett intensivt kärleksår. Under årets första halvår gjorde hon slut med Mattias Coleman, något hon kommenterade med orden ”vi har förstörd det tillsammans” som hon skrev på sin blogg. Sedan dess har hon gått riktigt ungt och blivit tillsammans med Magdalena Graaf och Magnus Hedmans son Lance Hedman Graaf, 17.

Scarlett Johansson och Romain DauriacSkådespelaren Scarlett Johansson, 32, skilde sig mars från maken Romain Dauriac, 35, efter bara två år som gifta. ”Avengers”-skådespelaren lämnade in skilsmässoansökan själv och krävde även om huvudsaklig vårdnad för ex-parets gemensamma dotter Rose, 3. Därefter har en hetsig, och ännu inte löst, vårdnadstvist följt.

”Bonde”-Leonora Vilhelmsson och Louise ErikssonLeonora Vilhelmsson fann kärleken Louise Eriksson redan i första avsnittet av ”Bonde söker fru” och i andra avsnittet hoppade hon av. Paret förlovade sig och kärleken tycktes blomstra. Men i november droppade Leonora bomben att hon Louise går skilda vägar – och att hon kan tänka sig att vara med i en ny säsong av programmet.

Rachel Bilson och Hayden ChristensenDe var ihop i tio år, men i september rapporterades det att skådespelareparet Rachel Bilson, 36, och Hayden Christensen, 36, gjort slut. – Hon är tillbaka i Los Angeles på heltid. Han är i Toronto. Det har varit slut i ett par månader. Det är helt officiellt över, sa en källa till Us Weekly då. Redan 2009 bröt paret upp i några månader, men hittade då tillbaka till varandra. De har dottern Briar Rose, 3, tillsammans.

Tyra Banks och Erik AslaUnder flera år kämpade Tyra Banks, 44, och norska fotografen Erik Asla, 53, för att få barn. Men i januari 2016 fick de äntligen sonen York med hjälp av surrogatmamma. Efter det blev deras fem år långa relation ansträngd och i oktober 2017 flyttade Erik ut från Tyras hem i LA. Paret har nu delad vårdnad.

Fergie och Josh DuhamelArtisten Fergie, 42, och hennes make Josh Duhamel, 44, bekräftade i september i år att de går skilda vägar efter åtta år ihop. Paret har sonen Axl Jack, 4. – Det är med kärlek och respekt vi beslutat att separera, sa paret till People. Josh blev också påkommen efter att ha varit otrogen kort efter parets storslagna bröllop 2009.

Melanie Brown och Stephen BelafonteÅrets smutsigaste skilsmässa var nog den mellan artisten Melaine ”Mel B” Brown, 41, och Stephen Belafonte, 41. Bland annat uppgav Mel B i mars att parets barnflicka Lorraine Gilles, 26, ska ha deltagit i trekanter med dem och anklagade henne för att ha ”förstört ett hem”. Paret gifte sig i Las Vegas 2007 har den femåriga dottern Madison ihop.

Leonardo DiCaprio och Nina AgdalMånga modeller har kommit och gått vid 42-åriga Leonardo DiCaprios sida, och danska modellen Nina Agdal, 25, är nu en av dem. Efter ett år ihop gjorde paret slut i maj, men har fortsatt vara vänner efter uppbrottet. – Nina och Leo har valt att gå åt ika håll, men det är vänskapligt, de är fortsatt bra vänner, sa en källa till tidningen People.

Katy Perry och Orlando BloomSkådespelaren Orlando Bloom, 40, och artisten Katy Perry, 33, hann vara ihop i drygt ett år innan kärlekssagan var över i februari. – Innan rykten och felaktigheter kommer ut kan vi bekräfta att Orlando o Katy tar en respekt- och kärleksfull paus, sa parets representater. Orlando har sedan tidigare sonen Flynn, 6, med modellen Miranda Kerr, 34.

”Bonde”-Erik Bäckman och Linnea Åberg”Bonde söker fru paret” hann bli ihop –> göra slut -> bli ihop igen inom loppet av bara några månader. Det senaste vi hört om den skakiga kärlekssagan är att den är vid liv och att paret fortfarande är ihop.

Heidi Klum och Vito SchnabelDen 44-åriga supermodellen gjorde i år slut med den 13 år yngre pojkvännen Vito Schnabel, 31, efter tre år tillsammans. Vito hade då bland annat setts kyssa en annan kvinna i London. Han försvarade sig senare och sa att kvinnan var en vän, men förhållandet tog ändå slut.

Peppe Eng och Solveig EngDen superrutinerade sportjournalisten Peppe Eng gjorde slut på ålderns höst med sin fru sedan typ ett helt liv tillbaka. De gifta sig redan när de var 20 år – och efter 48 år tillsammans tog äktenskapet slut.

Nicki Minaj och Meek MillDet var i januari i år som artisten Nicki Minaj, 35, avslöjade att det två år långa förhållandet med rapparen Meek Mill, 30, var över. – För att bekräfta: Ja jag är singel. Jag fokuserar på mitt jobb och ser fram emot att dela det med er väldigt snart, skrev Nicki på Twitter.

Kylie Jenner och TygaEfter en tre år lång turbulent av-och-på-relation gjorde Kylie Jenner, 20, och Tyga, 28, slut innan sommaren. Ex-paret har varit ihop til från sedan 2014. Kylie har sedan uppbrottet gått vidare och skaffat en ny pojkvän i rapparen Travis Scott som hon också uppges vänta barn med.

Robert Pattinson och FKA TwigsDet var i början av augusti som det började florera rykten om att Robert Pattinson, 31, och flickvännen sedan tre år tillbaka, FKA Twigs, 29, hade gjort slut och brutit sn förlovning. Vad som ligger bakom uppbrottet är inte helt känt, med det har flera gånger ryktats om att de båda varit otrogna mot varandra.

Chris Pratt och Anna FarisEfter åtta år som gifta tog kärleken slut för skådespelarna Chris pratt, 38, och Anna Faris, 40, som meddelade att de skiljer sig. Paret har sonen Jack, 5, ihop. – Vi hyser fortfarande kärlek för varandra och kommer alltid att minnas vår tillsammans med glädje, berättade de i ett gemensamt uttalande till tidningen People.

Jennifer Lawrence och Darren ArofonskyDe träffade på jobbet och det slog gnistor om den direkt. Men efter b ara ett år tillsammans var kärleken i november i år över mellan skådespelaren Jennifer Lawrence, 27, och regissören Daren Arofonsky, 48. Enligt källor till sajten Entertainment Tonigt ska ex-paret dock fortfarande vara goda vänner.

Amber Heard och Elon MuskDet var ett par i över ett år, men i somras tog förhållandet mellan skådespelaren Amber Heard, 31, och mångmiljardären Elon Musk, 46, slut. Uppbrottet krossade Elons hjärt och inte ens de 100 miljarder han är god för kunde trösta honom. – Jag verkligen kär och det gör väldigt ont, sa han i tidningen Rolling Stone.

LÄS OCKSÅ: Anna Book, Bianca och Samir – här är årets mest lästa nyheter på Hänt.se

LÄS OCKSÅ: Här är de 11 största kändisförvandlingarna i oktober

SENASTE NYTT!