Frågan om Kristove Rueda som får Julia Franzén att tystna

Kristove Rueda och Julia Franzén i Robinson 2020
NU GRATIS

Spekulationerna runt Julia Franzén och Kristove Rueda har varit många.
Nu reder Julia ut alla frågetecken – utom ett.
En intim fråga får henne att tystna...

Nu berättar Julia sanningen om relationen med Kristove – efter alla frågor.

Julia Franzén och Kristove Rueda

Julia Franzén och Kristove Rueda.

Att deltagarna Kristove Rueda, 46,  och Julia Franzén, 29,  har bra personkemi i årets omgång av Robinson har inte undgått tittarna. I en live-intevju med Hänt på Instagram får Julia frågan hur mycket kontakt hon och Kristove har idag, långt efter inspelningarna som ägde rum förra sommaren.

– Vi har en jättefin kontakt. Jag älskar honom och han älskar mig, och det vet jag. Vi är verkligen supersupertajta och… Jag bara älskar att vara med honom och jag… Det var längesedan jag… Han ger mig så mycket energi och han lär mig så mycket och han är så klok. Jag älskar att vara med honom. Och jag är så glad att han finns. 

Har ni kontakt dagligen?

– Ja, det har vi. Senast i dag pratade vi om att ”om du får något hat, blocka varenda person”, och så gav han mig lite råd och så gav jag honom lite råd, säger Julia och fortsätter:

– Så var det på ön också, det var inte bara han som coachade mig utan vi coachade varandra nästan varannan gång. När han var trött på kamerorna eller andra grejer så pushade jag honom. Så vi var bra för varandra.

I Hänts live-sändning får Julia också två väldigt konkreta frågor från tittarna om relationen med Kristove – men hon  svarar bara på den ena.

Vi har ju fått två frågor om er här, fråga ett: är ni tillsammans – och fråga två: har ni legat?

– Haha! Jag kan svara på en av frågorna: Vi är inte tillsammans, skrattar Julia utan att besvara fråga nummer två alls.

Hittade någon av deltagarna kärleken i Robinson?

– Nej. Men det var väldigt många fina i produktionen. Solbrända liksom. Men nej. Det var många som fattade tycke för varandra tror jag, på ett djupare plan, och hade det inte varit Robinson så hade det nog hänt någonting. Men jag tror inte att de var så många som låg med varandra, och jag tror inte att det är så många som gjort något efteråt heller faktiskt.

Julia Franzén: ”Fula killar är mycket snällare”

Väldigt många frågar om du är singel. 

– Ja, jag är supersingel, säger Julia och fortsätter förklara vad hon söker hos en partner:

– Gärna någon över 1.82 och som vill bo utomlands. Helst LA. Men gäller det ”the love of my life” kan jag tänka mig Marbella, haha.

– Jag tror att jag kommer träffa en ganska kul kille faktiskt. Snygga killar är oftast väldigt dryga, så jag har ingen bra erfarenhet av typ modellkillar i LA. Fula killar är mycket snällare. 

 

Foto: Tv4, Privat

SENASTE NYTT!