LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fråga Doktorn-Karins förlovningslycka: ”Oväntad ring på...”

30 okt, 2023 
Linn Seipel
Karin Granberg från Fråga doktorn
Karin Granberg har förlovat sig med pojkvännen Nic!
Nu visar Fråga doktorn-stjärnan upp ringen och berättar om förlovningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén visar upp förlovningsringarna – ovanliga detaljenBrand logo
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén visar upp förlovningsringarna – ovanliga detaljen

Karin Granberg, 62, är den eminenta läkaren i SVT:s Fråga doktorn. Där svarar hon på frågor och bidrar med sin expertis om kropp och hälsa.

Nyligen kunde hon dela med sig av nyheten att hon och pojkvännen Nic flytt till varmare breddgrader. Nu är lyckan dubbel för Karin, då Nic nämligen valt att gå ner på knä!

Karin Granberg förlovar sig – då blir bröllopet

I ett inlägg på Instagram taggat på Koh Chang delar hon med sig av den lyckliga nyheten. ”Oväntad ring på avlägsen strand. Jo. Det blir Bröllop 2025”, skriver hon.

Karin granberg fråga doktorn förlovning

Så träffades Fråga Doktorn-Karin och pojkvännen Nic

Karin har tidigare varit väldigt öppen med hur hon och Nic träffades. I en intervju med Hänt tidigare i år berättade hon att det absolut inte var en självklarhet att de skulle ses igen, efter deras första möte.

Annons

– Jag var på Fiji och jobbade med Robinson. Han var där i andra ärenden – på en annan ö. Sedan var han på tillfälligt besök på vår ö så att säga. Och sedan… Hur ärlig ska jag vara? Söderhavet… Slutfest... Vi hade ett one-night-stand! Vad tusan, kan ungdomar ha det så kan väl vi också ha det? Det som händer i Söderhavet stannar i Söderhavet, sa Karin Granberg då. Hon fortsätter:

– När jag skulle hem så kom han förbi restaurangen där jag satt och ville ha mitt nummer. ”Det kan du väl få”, sa jag. ”Då ses vi i Paris nästa gång”, svarade han. En månad senare ringde han och sa att han hade bokat en resa till Paris. ”Kommer du?”, frågade han. ”Ja”, hörde jag mig själv säga. ”Du är inte klok mamma, du vet inte vem det är”, sa mina söner. När planet gick ner för landning i Paris så fick jag ångest. ”Jag är inte klok, vad håller jag på med?”, tänkte jag. Sedan promenerade vi och skrattade, Nic och jag.

Wow vilken berättelse, och ett bevis på att man måste våga kasta sig ut ibland! Stort grattis säger vi till Karin och Nic!

FOTO: TT

Annons