LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fotografen chockar alla - du kan aldrig gissa hans ålder

29 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Fotografen Chuando Tan från Singapore skulle kunna lura vem som helst med sin ålder. Han ser inte ut att vara en dag över 30, men i själva verket får man lägga på 20 år till - han har nämligen hunnit fylla 50.
Annons

Fotografen Chuando Tan, 50, har skapat reaktioner på sociala medier på grund av sitt utseende, skriver Expressen. Varför? Han ser nämligen ut att vara minst 20 år yngre än vad han är. Chuando jobbar till vardags som fotograf och har bland annat haft uppdragsgivare som Elle och Harper’s Bazaar. Dessutom har mannen som bevisar att åldern bara är siffra, inte helt oväntat arbetat som modell.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men den stora frågan är ju hur han lyckats med att se så pass ung ut. Förutom tur med generna verkar det till stor del handla om regelbunden träning.

– Vi anser att hälsa är väldigt viktigt. Därför inleder vi varje dag med att träna innan vi gör något annat, och efteråt fotograferar vi eller träffar kunder, säger Chuando Tan i en intervju, skriver Expressen.

Foto: Instagram

Annons