TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bingo Rimér rånad – betalar 30 000 till den som kan hjälpa honom: "Kommer göra utbetalning"

25 maj, 2018 
AvOla Brising
Bingo ryter till efter att ha blivit bestulen på sin kameraväska och utlyser nu en belöning på 30 000 kronor till den som kan skaffa tillbaka väskan.
Annons

Flickfotografen Bingo Rimér, 42,råkade ut för en obehaglig upplevelse under gårdagen. Han blev bestulen på både sin väska och kameraväska som han hade i bilen efter att han parkerat i korsningen av Sveavägen och Tegnérgatan i centrala Stockholm för att springa in i en matvarubutik och handla lite mat.

Chockad och upprörd la Bingo sent igår kväll ut ett inlägg på Instagram med rubriken ”SÅ LEDSEN OCH FÖRNEDRAD”. Rakt öve bilden av honom själv vid bilen som står parkerad på Sveeavägen  har han skrivit ”RÅNAD!” och lagt ut en ledsen smiley. I inlägget går att läsa:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Har sprungit på möten och slitit hela dagen. Jobbat på studion och även roddat med alla detaljer inför Ringos födelsedag imorgon. Stor dag. Viktig dag. Åkte förbi Sveavägen på kvällen för handla mat och ställde matpåsen i framsätet. När jag kommer till jobbet upptäcker jag till min stora förvåning att jag blivit av med en kameraväska som jag hade i framsätet. Och ytterligare en väska i baksätet.”

Annons

https://www.instagram.com/p/BjLDAryAOKu/

Han fortsätter:

”Jag lämnar aldrig saker i bilen pga av stöldrisken. Men nu skulle jag bara hämta min mat snabbt och gjorde ett undantag. Jag ringer då min kompis som har sitt kontor på samma gata och han berättar att även han råkat ut för exakt samma sak. På exakt samma adress för ca 3 månader sen.

Och nu tar Bingo hjälp av sina följare. I ytterligare ett inlägg utlyser han en hittelön på hela 30 000 kronor till den som hittar de stulna väskorna.

Bingo förklarar:

Eftersom polisen verkar stå maktlösa så tänker jag att det kanske finns någon eller några som vill hjälpa till att sätta stopp för dessa kriminella handlingar. Jag vill ju såklart gärna hjälpa polisen att sätta fast buset och det finns också saker i väskan som jag verkligen skulle behöva få tillbaka. Därför kommer jag att göra en utbetalning på 30 000 kr till den som kan hjälpa polisen att identifiera tjuven och ge mig tillbaka min kameraväska med sitt innehåll.

Annons

https://www.instagram.com/p/BjLcW5rglAQ/?taken-by=bingorimer

I kommentarsfältet hyllas han nu av sina följare för sin kreativitet.

“du gjorde min morgon?? dock fick jag torka upp kaffet jag spottade ur munnen?”, skriver en följare och en annan spekulerar i hur de tillsammans ska lösa det hela: “Kan du inte göra en ”fälla”. Parkera bilen som vanligt o lämna alla prylarna i. Ta hjälp av kompisar så tar ni dom på bar gärning o håller fast till polisen kommer. Det måste vara samma gäng!”

FOTO: IBL

Annons