TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fotbollsstjärnorna penishånar Zlatan – hemliga smeknamnet

10 mar, 2017 
Malin Ljung
Zlatans Manchester United-kollegor skojar om hans könsorgan, och de har till och med börjat använda ett hemligt smeknamn som är baserat på hans intimare kroppsdelar.
Annons

Svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, 35, är van vid att hyllas för sina kvicka fötter och bollkoll. Men nu avslöjar Manchester United-kollegorna att det är mer än Zlatans talang de hyllar honom för – nämligen hans penis.

Enligt Mirror har United-spelarna börjat kalla honom för “Den store mannen”, men de ska då inte syfta på vad han åstadkommer på planen, utan snarare göra antydningar på Zlatans storlek på könsorganet.

– De kallar honom “Big man” som ett skämt riktat mot hans paket, säger en källa.

Zlatan ska även känna sig bekväm med sin egen nakenhet, medan många spelare kyler sig med en handduk efter duschen gör Zlatan ingen större grej av det.

– När de andra sveper in sig i en handduk efter duschen så går han runt naken. Han saknar inte självförtroende och det är lätt att se varför, säger personen med insikt.

Oavsett om dessa uppgifter stämmer så är en sak säker, i slutändan är det inte storleken som spelar någon roll.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons