Förvirringen efter nya bilderna – Pamela Andersons stora förändring

Det var inte många som kände igen den forna sexbomben Pamela Anderson 51, på presskonferensen i Paris härom dagen. Var det verkligen den forna ”Baywatch”-bruden som satt framme vid podiet och svarade på journalisternas frågor? Men jajamän – visst var det hon. Och hon verkade jättenöjd med sitt nya utseende, slät i huden och med en sprillans ny tandrad.

Trots att det är över 25 år sedan Pamela Anderson gjorde världssuccé i sin röda baddräkt fortsätter hon att skapa rubriker. Så sent som i fjol kopplades hon ihop med den fängslade Wikileaks-grundaren Julian Assange, 47, efter att regelbundet ha besökt honom på Ecuadors ambassad i Storbritannien. En ganska oväntad romans, ansåg de flesta.

– Det har gått nästan fem år där han inte har sett dagsljuset, suckade Pamela Anderson i ”Skavlan” och berättade att hon lärt känna Julian genom en gemensam vän, designern Vivienne Westwood.

– Han är en underbar människa, det är han verkligen, sa Pam.

Status på deras relation idag är oklar, men Pam är en kvinna som går vidare i livet. Hon har flera tuffa äktenskap bakom sig. Efter skilsmässan från Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, som hon fick barnen Brandon och Dylan med, hade Pamela en uppmärksammad romans med svenske supermodellen Marcus Schenkenberg, 51. Paret möttes för första gången på en klubb i Monaco och gick hem tillsammans.

– Vi hamnade på hennes svit och morgonen efter var det en fågel i badrummet. Och jag lyckades rädda den där fågeln. Både hon och jag jobbade för djurrättsorganisationen Peta och grundaren som också var där tyckte att det var ett tecken, berättade Schenkenberg i en intervju i somras. Han berättade även vad han först föll för:

– Hennes bröst, haha. Hon var väldigt attraktiv!

Efter 1,5 år var passionen slut.

Pamela Anderson har även varit gift med Kid Rock i flera omgångar.

FOTO: Stella

SENASTE NYTT!