LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Förvirringen efter Gunhild och Petter Stordalens återförening

24 feb, 2020 
Stordalen
Följarna hyllar nu Gunhild Stordalen och Petter Stordalens nya bild ihop – fyra månader efter att paret gått ut med att de valt att gå skilda vägar.
”Ni är så fina och passar bra tillsammans”, skriver en.
Annons
Petter Stordalen gästar SkavlanBrand logo
Petter Stordalen gästar Skavlan

Petter Stordalen, 56, och Gunhild Stordalen, 40, gick skilda vägar i höstas. Paret gifte sig 2010 och höll ihop i hela 14 år sammanlagt.

Både Gunhild och Petter har varit tydliga med att de skiljs åt som vänner och i ett gemensamt uttalande förklarade de mer om deras situation för att undvika onödiga rykten:

”Vi har haft 14 fantastiska år tillsammans. Vi har stått sida vid sida i extrema upp- och nedgångar, vilket innebär att vi alltid kommer att ha en unik relation. Men vi har båda jobbprojekt som har gjort att vi tittar mindre på varandra. Tillsammans har vi kommit fram till att vi vill ha tid att göra det vi brinner för, var för sig. Vi är fortfarande varandras bästa vänner och supportrar.”

Nu bjuder Gunhild på en ny inblick av deras relation. På Instagram postar hon en bild på sig och ex-maken och skriver hur allt dem emellan är exakt som förr – bara att de inte är gifta längre.

”Vissa saker ändras aldrig, förutom att vi är ex. En söndags workshop på EAT med min bästa vän och min affärspartner”, skriver hon med hashtaggen ”partners in crime”.

Annons

Följarna jublar över bilden

Det är några följare som tycker att Gunhild är lite förvirrande med sin text och frågar om de återigen är ett par – vilket hon nekar till.

”Nej, jag försökte formulera mig så att jag förklarar att ingenting har ändrats, bortsett från att vi nu blivit ex-partners”, skriver hon som svar i en kommentar.

I kommentarsfältet hyllas även bilden och parets sunda relation.

”Jag var gift i 24 år, men nu är vi bättre och starkare som ex-partners. Det är fint att ge varandra en ny chans i livet precis som ni”, skriver en.

”Vackert ex-par. Ni är så fina och passar bra tillsammans, fint att ni har varandra trots att ni är ex. Håller dock tummarna för att ni ska bli ett par igen.”

”Vi gillar att få se er tillsammans. Massa god energi, det är vad folk behöver se”, skriver en annan.

FOTO: Instagram/Eero Hannukainen/TT

Annons