ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Första bilderna inifrån Oliver Ingrossos lägenhet – efter renoveringen

24 jan, 2023 
OLIVER INGROSSO
Oliver Ingrosso har renoverat sin lägenhet den senaste tiden.
Nu visar han upp resultatet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför saknas familjen på Pernilla Wahlgrens stora kvällBrand logo
Därför saknas familjen på Pernilla Wahlgrens stora kväll

Det var i somras som Oliver Ingrosso, 33, plötsligt tog sitt pick och pack och flyttade hem till sin lillasyster Bianca Ingrosso, 28.

Förra året la Bianca vantarna på sin drömlägenhet som består av 300 kvadratmeter och ligger mitt på Östermalm i Stockholm. Men trots att hon fått nycklarna för längesedan så har hon fortfarande inte flyttat in. Detta beror på att det ska göras en omfattande renovering först. Bianca har massa planer på hur hon vill ha det i lägenheten men dessvärre har hon stött på några bakslag.

Därför flyttade Oliver in i Biancas lägenhet

Till en början var det tänkt att inflytten skulle ske innan 2023, men i en frågestund på Instagram berättade hon att renoveringen dragit ut på tiden eftersom hon bytte team.

Annons

”Jag bytte team efter cirka tio månader och började om på nytt med allt. Men jag har ingen stress. Denna lägenhet ska vagga i en fin energi och det är nog menat att det ska ta tid”, skriver Bianca i en händelse på Instagram.

Att Bianca hade en lägenhet som stod tom var något som kom att utnyttjas. Vid det laget var ju inte mamma Pernilla Wahlgrens, 55, hus på Lidingö färdigbyggt och i samma veva påbörjade Oliver en totalrenovering i sin lägenhet.

Så kort och gott slutade det med att Oliver, Pernilla och lillebror Theo Wahlgren, 15, flyttade in i Biancas lägenhet.

”Äntligen har vi någonstans att sitta & äta middag! Kände att då jag och Oliver blir kvar här i Biancas stora våning ett tag till, i väntan på våra respektive lägenhetsrenoveringar & husbygge , så var vi värda en riktig matplats…! SÅ FINT blev det!!! Och NOLL övermöblerat! Tack Bianca för att vi får bo här i din vackra våning i väntan på din egen renovering…!”, förklarade Pernilla.

Oliver Ingrosso visar upp lägenheten efter renoveringen

Sedan dess är det många som undrat hur Bianca egentligen ska göra med sin nya lägenhet.

”Jag ska alltså inte flytta ut förrän om typ 1 år och kommer då inte hyra ut den troligtvis”, förklarade Bianca på Instagram.

Förhoppningsvis kommer Bianca att kunna flytta in till 2024 om renoveringen går som den ska.

Men på tal om renovering så verkar Olivers renovering ha gått som på räls och nu kan han visa upp resultatet av det nya köket!

OLIVER INGROSSO

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

Annons