TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Första bilderna från nya Celebrity Ex on the beach på Dplay

07 apr, 2020 
Glädjebeskedet – första bilderna från nya Celebrity Ex on the Beach
I vår får vi följa några av Sveriges kändaste tv-profiler i nya Celebrity Ex on the beach på Dplay.
Förra veckan avslöjades det vilka vi får följa i dokusåpan, och under morgonen kom produktionen med andra, mycket glada, nyheter.
Annons
Celebrity Ex on the beachBrand logo
Celebrity Ex on the beach

Förra säsongen av dokusåpan Ex on the beach på Dplay blev som alla andra år mycket dramatisk. Hur ska man toppa det? Går det? Svaret är ja, det går.

Snart drar äntligen en ny säsong av Ex on the beach igång, men inte vilken säsong som helst. Denna säsong kallas Celebrity Ex on the beach. Och det är precis vad det låter som, en säsong full med tidigare redan kända tv-profiler.

– Vi är väldigt stolta att kunna presentera Celebrity Ex on the beach för tittarna. Den här säsongen är vår största och mest känsloladdade någonsin och består av realityvärldens största och härligaste stjärnor, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Celebrity Ex on the beach på Dplay, till Hänt.

I programmet ser vi bland annat Elin Skog, Nina Glimsell och Josephine Qvist. Premiären skulle ha varit den 23 april, men nu kommer Dplay med andra, glädjande besked.

Då har Celebrity Ex on the beach premiär

Under gårdagen startade Dplay en omröstning på sin Instagram story, där tittarna fick rösta på om de ville att premiären för Celebrity Ex on the beach skulle tidigareläggas.

Annons

– Det är glädjeyra i kommentarsfälten på våra sociala medier. Många tusentals har engagerat sig i omröstningen på kort tid, vilket är otroligt roligt. Vi märker att fansen är dedikerade och att det finns ett stort intresse för Celebrity Ex on the beach, sa Mathilde Albinsson, pressansvarig Celebrity Ex on the beach på Dplay, till Hänt under gårdagen.

Och under morgonen bekräftar kanalen nu att premiären blir redan nu på torsdag, den 9 april. I ett pressmeddelande skriver de att hela 97 procent, vilket motsvarar 50 935 röster, ville att premiären ska flyttas till den 9 april.

– Det är ett fantastiskt resultat! Celebrity Ex on the beach har fått ett varmt mottagande. Vi presenterade nyligen vår stjärncast och blev både stolta och glada när vi såg hur exalterade fansen blev över denna superuppställning. Därför känns det väldigt härligt att kunna berätta att vi tidigarelägger säsongspremiären till 9 april på Dplay, särskilt i dessa tider när behovet av bra serier och gott sällskap är stort hos många, säger Susanne Söderberg, i pressmeddelandet.

Programmet kommer att sändas på tisdagar och torsdagar framöver.

Men som om det inte vore nog av glada bud – nu är även trailern för programmet släppt! Se den här.

Trailern för Celebrity Ex on the beach

Celebrity Ex on the beachBrand logo
Celebrity Ex on the beach

FOTO: Dplay

Annons