Artikeln innehåller reklamlänkar

Första bilden på Leonore och Nicolas hemmet i Florida

Prinsessan Leonore och prins Nicolas badar i poolen i hemmet i Florida.

Prinsessan Madeleine delade under gårdagen en nytagen bild på barnen Eleonore och Nicolas från hemmet i Florida – och följarna jublar av detaljen i bilden.

Prinsessan Madeleine, 36, med maken Chris O’Neill, 44, och barnen prinsessan Adrienne, 10 månader, prinsessan Leonore, 4, och prins Nicolas, 3, bor som bekant i Florida sedan i somras.  Det var i slutet av sommaren som Madeleine avslöjade att hon och familjen återvänt till USA på permanent basis, då de valt att flytta dit på heltid.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Och även om resten av kungafamiljen, framför allt mamma Drottning Silvia, 75, saknar dem så älskar barnen livet i solen. Under gårdagen la prinsessan upp en bild på prinsessan Leonore och prins Nicolas badandes i en pool. Detaljen i bilden är slående. De är väldigt lika varandra, med samma färger och leenden och reaktionerna lät inte vänta på sig från följarna:

Så rara och glada barn!”.

”Härliga ungar!!!”.

Ljuvliga små badtroll. Njut av Florida!”.

Så härlig bild på prins Nicolas och prinsessan Leonore. Tack för att ni delar med er”.

Och det ser verkligen ut som barnen njuter i fulla drag, med stora skratt och vatten i håret.

Madeleines egna ord om mammalivet

Året med kungafamiljen på SVT berättade prinsessan Madeleine om sitt mammaliv. När prinsessorna besökte Childhood-dagen den 27 maj i år var det en glad Madeleine som filmades av filmteamet.

Organisationen står henne varmt om hjärtat eftersom det är hennes mamma som startat den. Madeleine arbetar också för organisationen och det var därför hon deltog under Childhood-dagen på Gröna Lund i Stockholm, när hennes mamma fick förhinder.

När prinsessan Madeleine fick frågan i Året med kungafamiljen hur det känns att ha blivit trebarnsmamma svarade hon:

– Det är helt fantastiskt! Ibland förstår jag inte, ”är alla de här tre mina”? Det är alldeles underbart och Adrienne är så snäll så än så länge fungerar det väldigt bra.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines besked: ”Trodde knappt det var sant”

LÄS MER: Prinsessan Madeleines ord får följarna att undra: ”Märkligt”

LÄS MER: TÄVLING: VINN BILJETTER TILL MELLO-FINALEN!

FOTO: TT/Christine Olsson, Instagram

SENASTE NYTT!